Χέρι και στις καταθέσεις των Ελλήνων ετοιμάζεται να βάλει ο Κυριάκος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα χνάρια του φύλαρχου των μπολσεβίκων, Λένιν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος όμως εξελέγη με σκληρή αντικομμουνιστική ρητορεία.

Εάν έλεγες λίγα χρόνια πριν σε κάποιον Έλληνα πως θα βρισκόταν πρωθυπουργός ο οποίος θα έκλεινε τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, θα απαγόρευε την εργασία, θα έκλεινε τις εκκλησίες και θα έβαζε χέρι στις καταθέσεις, τότε αυτόματα θα σου απαντούσε ότι ο κομμουνισμός δεν θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Και όμως, αυτά που έκανε ο Λένιν στην Ρωσία, φαίνεται ότι τα αντιγράφει ο Κυριάκος για την Ελλάδα.

6767D647 0B3C 42E7 8309 AD2A0B2B0010 scaled
Το κύριο θέμα των Νέων

Το σημερινό κύριο θέμα των Νέων, είναι σίγουρα προπομπός για την επόμενη πράξη του «δράματος Μητσοτάκη». Με πρόσχημα μάλιστα την κίνηση των κεφαλαίων τα οποία «λιμνάζουν» στις τράπεζες. Δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να δώσει και την χαριστική βολή στον καπιταλισμό, αφού εδώ και πάνω από έναν αιώνα, οι τράπεζες υποτίθεται ότι εκμεταλλεύονται τις καταθέσεις των πελατών τους για να παρέχουν ρευστότητα στην ελεύθερη οικονομία, προκειμένου αυτή να λειτουργήσει.

C878EDCD F839 47C2 A41D 03CE22D00DB0
Μητσοτάκης Λένιν

Το πλέον εξωφρενικό όμως είναι ότι ως μοντέλο εφαρμογής αυτού του ανοσιουργήματός, παρουσιάζεται η Κύπρος! Η Κύπρος στην οποία έγινε κούρεμα καταθέσεων για πρώτη φορά σε χώρα της Ευρώπης και μάλιστα του σκληρού πυρήνα αυτής, της ευρωζώνης! Ωραίο μοντέλο!

Ότι και να ισχύει, μιλάμε για ένα ρεσάλτο στις καταθέσεις των Ελλήνων, για ένα χτύπημα στην λογική της αποταμίευσης, ένα ακόμα χαστούκι στους νοικοκύρηδες που πίστεψαν ότι θα έρθει ο Κυριάκος και θα ενισχύσει την ελεύθερη οικονομία, θα φέρει την αριστεία, θα αποζημιώσει τους νοικοκύρηδες για τα «δεινά» που έπαθαν επί ΣυΡιζΑ.

Κούνια που μας κούναγε!

Το σίγουρο είναι ότι οι τράπεζες θα κάνουν ταμείο για άλλη μια φορά, εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. Διότι η κυρά Μαρία που αποταμιεύει για μια ζωή ώστε να έχει για τα γεράματα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τραβήξει τα λεφτά της για να κάνει επενδύσεις, διότι ούτε τις γνώσεις έχει, ούτε τα κουράγια. Άρα αντί να παίρνει τόκους, θα βλέπει τις καταθέσεις της να μειώνονται. Και ας στερήθηκε μια ζωή για να τις αποκτήσει.

Όσον αφορά τους πλουτοκράτες, μέσα σε λίγες ώρες θα βρουν την άκρη και θα μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους σε άλλα ασφαλή λιμάνια, εκεί όπου θα έχουν πραγματική ανταποδώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ