Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Νέο θρίλερ με τον Νοβακ Τζόκοβιτς – Προς απέλαση ο τενίστας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Αυστραλοί ακύρωσαν ξανά τη βίζα του – Τινάζεται στον «αέρα» το Australian Open του 2022;

Ακόμα μία εξέλιξη στην υπόθεση που έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα την κοινή γνώμη, και στην οποία έχει εστιάσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, με τον διάσημο Σέρβο τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς να χάνει ουσιαστικά τη βίζα του. Ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ, αποφάσισε να ακυρώσει τελικά τη βίζα του, κάτι που σημαίνει την άμεση απέλασή του από τη χώρα.

Μετά από ένα ντόμινο γεγονότων, ο Σέρβος τενίστας έρχεται αντιμέτωπος με μια απόφαση που θα τού στοιχίσει σε πολλά επίπεδα. Η απόφαση για την ακύρωση της βίζας και άρα την απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία ανακοινώθηκε μια μέρα μετά την κλήρωση για τον πρώτο γύρο του Australian Open, στην οποία συμμετείχε κανονικά ο Σέρβος.

https://twitter.com/seriouslyenuff/status/1481886468130091011?s=21

Θα καταφέρει να αγωνιστεί;

Αυτή η εξέλιξη έρχεται τρεις μέρες πριν από την έναρξη του Australian Open και τώρα η πλευρά Τζόκοβιτς ετοιμάζει την έφεσή της, η οποία αναμένεται να κατατεθεί άμεσα και μέχρι να εκδικαστεί, θα δώσει το δικαίωμα στον Νο1 τενίστα του κόσμου να αγωνιστεί κανονικά στο τουρνουά. Αν ο Τζόκοβιτς δεν θελήσει να κάνει έφεση ή αν τη χάσει, θα πρέπει να εγκαταλείψει άμεσα τη χώρα.

Με το τουρνουά να έχει ήδη ξεκινήσει με τους προκριματικούς γύρους και τις «διασταυρώσεις» στον πρώτο γύρο να έχουν ανακοινωθεί, η διοργάνωση καλείται να αντιμετωπίσει ένα ανεπανάληπτο πρόβλημα. Τι θα γίνει όμως, αν τελικά χρειαστεί να απελαθεί;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ