Νόβακ Τζόκοβιτς: Οδηγήθηκε στο ξενοδοχείο κράτησης για άλλη μια φορά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σέρβος παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις και φιλάνθρωπος Νόβακ Τζόκοβιτς, οδηγήθηκε πάλι στο ξενοδοχείο καραντίνας, έπειτα από την πραξικοπηματική απόφαση του υπουργού μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ να ακυρώσει την δικαστική απόφαση που δικαιώνει τον τενίστα.

Πρόκειται για την απόλυτη γελοιοποίηση του κράτους – δικαίου, με το πρωτοφανές για μία δημοκρατική χώρα φαινόμενο, ένας υπουργός να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την απόφαση της δικαιοσύνης και να ποινικοποιεί την παρουσία ενός ανθρώπου στην χώρα.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε πάρει την βίζα νόμιμα, με τις αρχές της Αυστραλίας να γνωρίζουν ακριβώς το καθεστώς της υγείας του τενίστα. Θα μπορούσαν πολύ απλά να μην που έχουν δώσει την βίζα από την πρώτη στιγμή. Και όχι να γελοιοποιούν έναν παγκόσμιο πρωταθλητή και φιλάνθρωπο, ο οποίος έχει ιδρύσει δεκάδες σχολεία και έχει εκατομμύρια από την προσωπική του περιουσία για την μάχη κατά της πανδημίας.

Το οτι το αυστραλιανό κράτος αλλά και δημοσιογράφοι από διάφορα ΜΜΕ πανηγυρίζουν για τον διωγμό Τζόκοβιτς, είναι μία στροφή προς τον παγκόσμιο ολοκληρωτισμό την οποία θα την βρούμε μπροστά μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ