Ο Τζόκοβιτς δεν πήγε στην Μελβούρνη για να τους κολλήσει κορονοϊό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αύριο Κυριακή αναμένεται η απόφαση του Αυστραλού δικαστή δια το άν θα συμμετάσχει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις Τζόκοβιτς στο εκεί τουρνουά που είναι,λόγω επάθλων, το ένα από τα τέσσερα σημαντικά του κόσμου. Και αυτός είναι και ο λόγος της εκεί παρουσίας του. Δεν πήγε στην Μελβούρνη ούτε να τους κολλήσει κορονοιό, αφού δεν φέρει, ούτε και για καμιά εναντίον των εμβολίων εκστρατεία. Πήγε μόνον για το έπαθλο. Όλα τα άλλα περί παράβασης του νόμου ηχηρά είναι προφάσεις νομότυπες μεν και όχι νόμιμες δε αφού από τους πολλούς ευρισκομένους αλλοδαπούς εκεί δεν τηρούνται. Και το ξέρουν.

Το να είσαι πρωταθλητής στο τένις, ένα άθλημα του οποίου ο διαιτητής δεν φέρει «σφυρίχτρα» έχει την αυτήν αξία με τα του στίβου αθλήματα. Συνεπώς οποιαδήποτε αποβολή τέτοιων αθλητών και μάλιστα πρωταθλητών από τον χώρο τους, εκτός αυτών πλήττουν και το ίδιο το άθλημα, εδώ το τένις, αφού ο κόσμος θα στερηθεί μέσα και έξω της Αυστραλίας την παρουσία του καλύτερου με άμεση την πτώση της ποιότητας της διοργάνωσης.

Δημοσιεύθηκε δε πως το 70% των Αυστραλών επιθυμούν την απέλαση του πρωταθλητή. Ισως τόσοι είναι που δεν αγαπούν το τένις. Τι τους νοιάζει;Ποιός να ξέρει!Ο λόγος δηλ. η παραβίαση του νόμου τού εκεί. Το νόμιμον όμως δεν είναι και ηθικόν εφόσον δέν ισχύει για όλους το ίδιο. Αυτό ακριβώς καλείται να κρίνει και ο δικαστής με την αυριανή επί του θέματος απόφασή του.

Το ηθικόν συνδέεται άμεσα δε και με την ταυτόχρονη, ξανά, ταυτόχρονη απέλαση όλων των ευρισκομένων στήν χώρα αυτή, με συνθήκες Τζόκοβιτς (ιδία παράνομων)αλλοδαπών. Θα το πράξουν; Σιγά που θα το πράξουν.

Και όλα αυτά σε ένα κόσμο όπου ως λέγεται τα πιστοποιητικά μαϊμού των εμβολιασμένων νόμιμων πολιτών πλησιάζουν το 20%.

Εάν δε τελικά απελαθεί ο Παγκόσμιος πρωταθλητής η αξία του επάθλου θα είναι « πλην Τζόκοβιτς έπαθλο Μελβούρνης». Ας το γνωρίζει ο μελλοντικός κατακτητής αυτού. Αφού ορισμένοι εξ αυτών εκφράζονται ενάντια. Για ευνόητους λόγους. Κυριολεκτικά ευνόητους.

ΥΓ. Η δικαιοσύνη της Αυστραλίας έχει ήδη αποφανθεί. Γιατί ζητούν ξανά;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ