Σάλος με την Ιωάννα Τουνη: Αποκαλύπτει ποιος διέρρευσε το βιντεο με τις προσωπικές της στιγμές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι απαντά ο άνδρας που κατηγόρησε για το revenge porn video

Mε αναρτηση του στο διαδίκτυο ο Μάκης Κατμετζόγλου, κανει λόγο για αναίτια επίθεση στο πρόσωπο του απο την γνωστή τηλεπερσονα Ιωάννα Τουνη που τον κατηγόρησε με δημόσια ανάρτηση της πως εκείνος διέρρευσε το βιντεο με τις προσωπικές της στιγμές.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση του πριν λίγο στο διαδίκτυο ο Μάκης Κατμετζόγλου δηλώνει:

F84877A4 1180 4EEE B1BA 1ACE851B9710

To όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ιντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Σε ανάρτηση της πριν λίγο στο διαδίκτυο η Ιωάννα Τουνη αναφέρει το ονομα του ατόμου που σύμφωνα με την ίδια διερευσε στο διαδίκτυο βιντεο με προσωπικές της στιγμές χωρίς την έγκριση της.

Αφού μιλάει αρχικά για το συμβάν με τον βιασμο της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη αναφέρεται μετά στην δική της περίπτωση με το βιντεο και αποκαλύπτει το όνομα.

Εδώ η ανάρτηση της στο ινταγκραμ:

https://instagram.com/stories/j.touni/2751868855072042004?utm_medium=copy_link

ΔΗΜΟΦΙΛΗ