Για βιασμό και ληστεία νεαρής Κουβανής συνελήφθησαν τρεις Πακιστανοί στο Πολύκαστρο Κιλκίς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr οι τρεις Πακιστανοί υπό την απειλή όπλου βίασαν την κοπέλα και την λήστεψαν μπροστά στα μάτια τεσσάρων συμπατριωτών της, που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Το Σάββατο οι Κουβανοί -που είχαν μπει παράνομα στη χώρα μας από την περιοχή των Ευζώνων- αναζήτησαν τους Πακιστανούς και τους βρήκαν, χτυπώντας τον έναν από αυτούς. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν και τους τρεις Πακιστανούς, ενώ πάνω στον ένα βρέθηκε και το όπλο με το οποίο απειλήθηκε η νεαρή Κουβανή.

Με πληροφορίες απο το eidisis.gr

Σήμερα το απόγευμα οι Πακιστανοί θα βρεθούν στην Εισαγγελία Κιλκίς με το προανακριτικό υλικό να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό.

Να σημειωθεί πως και οι Πακιστανοί που συνελήφθησαν και οι Κουβανοί δεν διαμένουν στο Καμπ μεταναστών της Νέας Καβάλας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση δυο χιλιομέτρων από την περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό. Είναι μετανάστες που περιφέρονται στην περιοχή, προφανώς αναζητώντας τρόπο να διαφύγουν από τη συνοριακή γραμμή Ειδομένης-Ευζώνων. Η ευρύτερη αυτή συνοριακή γραμμή έχει επιβαρυνθεί και πάλι με νεαρούς μετανάστες που αναζητούν τη διέξοδο προς Ευρώπη, πέρα από όσους διαμένουν στο Καμπ Νέας Καβάλας. Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Παιονίας και οι συνοριοφύλακες κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν ασφαλή την περιοχή, με αλλεπάλληλες επιτυχίες κατά των φαινομένων εγκληματικότητας αλλά και της διακίνησης ναρκωτικών, λόγω της συνοριακής διέλευσης.

Ο δήμαρχος Παιονίας, Κώστας Σιωνίδης, μας δήλωσε πως είναι ανάγκη η Ελληνική Αστυνομία να ενισχύσει τις δυνάμεις της και τις προσπάθειες των τοπικών Τμημάτων για να ελέγξουν τους λαθροδιακινητές που επιχειρούν με περίσσιο θράσος στην περιοχή.

Για το περιστατικό του βιασμού ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας, Μιχάλης Τσερνικούδης, τόνισε στο eidisis.gr, πως θα συνεχιστούν οι προσπάθειες και ο αγώνας της Κίνησης για να κλείσει το Καμπ Ν. Καβάλας, να ελεγχθούν οι δεκάδες μετανάστες που περιφέρονται και να ενισχυθεί η αστυνόμευση στη συνοριακή περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ