Βιασμός στην Θεσσαλονίκη: Εγκληματική οργάνωση με πολιτικές προεκτάσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα ανώτατα κλιμάκια εξουσίας φαίνεται ότι «κατοικοεδρεύουν» μερικοί από τους πρωταγωνιστές ή ακόμα και κομπάρσους της συγκεκριμένης υπόθεσης βιασμού της εικοσιτετράχρονης στην Θεσσαλονίκη.

Ένα τεράστιο κύκλωμα το οποίο διοργανώνει αυτά τα πάρτι, όπου πάμπλουτοι γόνοι προσέγγιζαν κορίτσια από την Συμπρωτεύουσα και τα γύρω χωριά, δρώντας πέραν κάθε απαγόρευσης, κάθε νομιμότητας, κάθε ελέγχου.

Τα ονόματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σοκάρουν. Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία έχουν προσωπική σχέση με ανώτατους, κυριολεκτικά ανώτατους φορείς πολιτικής εξουσίας. Ίσως για αυτό μπορούσαν και δρούσαν ατιμώρητοι.

Μέχρι σήμερα πάντως είναι πάρα πολλά τα κρούσματα με ανώμαλα κτήνη που φαίνεται ότι έχουν προνομιακές σχέσεις με την πολιτική εξουσία. Και αυτό θα πρέπει να προβληματίσει όλα τα κόμματα και όλους τους ψηφοφόρους. Και πριν καταλήξουμε σε μία κοινωνία η οθωμανικής κατοχής όπου τα παιδιά μας θα είναι έρμαια του κάθε καθηγητή, του κάθε πλούσιο, του κάθε κολλητού υψηλό βαθμό πολιτικού, χωρίς εμείς να μπορούμε να αρθρώσουμε λέξη.

Τα ονόματα και τα πρόσωπα που έβγαλε πριν από λίγο στην δημοσιότητα το newsbreak, προκαλούν τεράστια αίσθηση στο πανελλήνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ