Λυσσασμένος Σέρβος τενίστας ισοπέδωσε τον αντίπαλό του και αφιέρωσε τη νίκη στον Τζόκοβιτς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ορκίστηκε να του αφιερώσει και το έπαθλο εφόσον το κατακτήσει.

Αφού επιβεβαιώθηκε ότι ο Τζόκοβιτς δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Rod Laver Arena, για το Αυστραλιανό Open, αρκετοί τενίστες εξέφρασαν την αντίδραση τους για αυτή την εξέλιξη ενώ πολλοί κατέθεσαν τις απόψεις τους για το ίδιο στο Twitter. Ένας από αυτούς που εξέφρασαν την απογοήτευση τους ήταν ο συμπατριώτης του Miomir Kecmanovic, ο οποίος θα ήταν αντίπαλος του Παγκόσμιο πρωταθλητή Νόβακ Τζόκοβιτς στον πρώτο γύρο.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Kecmanovic δήλωσε ότι ήταν πικρά απογοητευμένος και θυμωμένος από την απόφαση, η οποία δεν είχε κανένα νόημα γι ‘αυτόν, και ότι ήταν απογοητευμένος που ο αγώνας τους στον πρώτο γύρο δεν θα γινόταν. Ο 22χρονος προέτρεψε επίσης τους Σέρβους συμπατριώτες του στο τουρνουά να τα δώσουν όλα για τον Τζόκοβιτς.

Τέλος, στην ανάρτησή του, που γράφτηκε στα σερβικά, ο Κετσμάνοβιτς ευχήθηκε στον Τζόκοβιτς καλή τύχη για το μέλλον και επανέλαβε την πεποίθησή του ότι το Νο.1 του κόσμου θα κερδίσει ακόμη περισσότερα Γκραν Σλαμ στο μέλλον.

Ο Ιταλός Σαλβατόρε Καρούζο κληρώθηκε στην θέση του Τζόκοβιτς στον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, αντικαθιστώντας τον απελαθέντα Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ ο αντίπαλος Μιόμιρ Κετσμάνοβιτς υποσχέθηκε να αφιερώσει τη νίκη στον συμπατριώτη του.

Και το έκανε, με λύσσα.

Ο Ιταλός αντιμετώπισε τον Σέρβο νούμερο 77 του κόσμου Κετσμάνοβιτς, ο οποίος κυριολεκτικά τον ισοπέδωσε.

Ο Kecmanovic υλοποίησε την υπόσχεση του, σαρώνοντας τον Caruso με 6-4 6-2 6-1.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ