Αν είσαι και παπάς ή… Πρίγκιπας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως λέει η λαϊκή θυμοσοφία, «αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πάς». Έτσι και ο Πρίγκιπας Ανδρέας (Prince Andrew), γιος της Α. Μ. Βασίλισσας Ελισάβετ και του αποβιώσαντος πρόσφατα Πρίγκιπα Φίλιππου, δεν τα κατάφερε να ξεφύγει από τον δρόμο της Δικαιοσύνης στις ΗΠΑ.

Το αμερικανικό δικαστήριο, με δικαστή τον Εντιμότατο Judge Lewis A Kaplan, απέρριψε την προσπάθεια των δικηγόρων του Πρίγκιπα να αποφύγει την αγωγή εναντίον του – από τη Virginia Giuffre, η οποία τον κατηγορεί ότι την βίασε όταν ήταν 17 χρονών – με το δικαιολογητικό ότι η ενάγουσα τώρα δεν ζει στις ΗΠΑ, αλλά στην Αυστραλία και άλλα δικαιολογητικά, και έτσι άνοιξε τον δρόμο για πολιτική αγωγή εναντίον του στις ΗΠΑ. Όπως δημοσιεύθηκε (BBC 13.1.2022), οι δικηγόροι της Giuffre λένε ότι από μόνη της χρηματική διευθέτηση (αποζημίωση) δεν θα ικανοποιήσει την πελάτισσά τους, αυτή θέλει να δικαιωθεί.

Για να δούμε πώς θα… βγει τελικά από αυτήν την υπόθεση ο Πρίγκιπας Ανδρέας εν καιρώ ετοιμασίας πανηγυριών για τους εορτασμούς συμπλήρωσης, στις 6 Φεβρουαρίου, 70 χρόνων της Βασίλισσας μητέρας του στον θρόνο…

ΦΑΝΟΥΛΑ ΑΡΓΥΡΟΥ simerini.sigmalive.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ