Εμετική παρέμβαση Σκέρτσου για τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς Έλληνες!

Άκης Σκέρτσος: Πολιτικός από το πουθενά, πρώην συνεργάτης της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου που κατέστρεψε την Ελλάδα, βρέθηκε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, καταλαμβάνοντας μάλιστα και την θέση του υπουργού επικρατείας!

Δηλαδή από την κυβέρνηση που ξεκίνησε την σύγχρονη ελληνική γενοκτονία, βρέθηκε στην κυβέρνηση που επί των ημερών της καταγράφεται η μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού από συστάσεως του ελληνικού κράτους σε καιρό ειρήνης!

Η Ελλάδα έτσι έγινε η μοναδική χώρα με δύο υπουργούς επικρατείας. Δύο υπουργούς επικρατείας δεν είχε ούτε η Σοβιετική Ένωση, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια κατοίκους.

Εάν αναρωτιέστε πως ένας άνθρωπος σαν τον Άκη Σκέρτσο κατέλαβε τέτοια αξιώματα επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, οι δηλώσεις του για τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς Έλληνες από την πανδημία, πιθανόν να είναι μία εξήγηση.


Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει ο κ. Σκέρτσος, είναι απολύτως φυσιολογικό να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι κάθε ημέρα, καθώς, όπως τόνισε, «δυστυχώς, 9 στους 10 θανάτους καταγράφηκαν σε πολίτες άνω των 60. Η Ελλάδα έχει τον δεύτερο πιο γερασμένο πληθυσμό στην Ευρώπη, το 28% του γενικού πληθυσμού είναι άνω των 60 ετών, που σημαίνει ότι η ελληνικός πληθυσμός είναι πιο εκτεθειμένος σε λοίμωξη από Covid απ’ ό,τι συμβαίνει σε άλλες χώρες».


Τι μπορεί να απαντήσει κανείς στον Ακη Σκέρτσο, γράφει χαρακτηριστικά η εφημεριδα Δημοκρατία, που η δύστυχη η μοίρα τον έριξε στη γερασμένη αυτή χώρα; Να βάλουμε μήπως τους ηλικιωμένους να του ζητήσουν και συγγνώμη που δυσχεραίνουν το έργο του; Ή μήπως όταν ανέλαβε τη θέση δεν γνώριζε τα δημογραφικά στοιχεία της χώρας αυτής και τα ανακάλυψε ξαφνικά το τελευταίο διάστημα;
Βέβαια, θα μπορούσε κανείς να κάνει το πιο απλό και να αναρωτηθεί εάν η διαφορά στον μέσο όρο ηλικίας μεταξύ της χώρας μας και άλλων χωρών που δεν έχουν τέτοιου είδους κακές επιδόσεις είναι τόσο μεγάλη που να δικαιολογεί τα «νούμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ