Ζούμε στη χώρα που ο Φρουζής της Novartis προαναγγέλλει την φυλάκιση του Κώστα Βαξεβάνη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακριβώς έναν χρόνο πριν, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους εξέδιδε μια γνωμοδότηση-κόλαφο που όχι μόνον αναγνώριζε το τεράστιο σκάνδαλο Novartis και το γεγονός ότι υπέστη ζημία το Δημόσιο, αλλά άνοιγε τον δρόμο για αγωγές κατά της εταιρείας, αλλά και για διεκδίκηση αποζημιώσεων! 

Συγκεκριμένα, η ολομέλεια του ΝΣΚ «λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στοιχεία που της διαβιβάστηκαν και κυρίως το περιεχόμενο και τα ομολογημένα πραγματικά περιστατικά…», γνωμοδότησε ομόφωνα πως το Δημόσιο και τα λοιπά νομικά πρόσωπα (ΕΟΠΥΥ, e-ΕΦΚΑ κλπ) μπορούν να προχωρήσουν στις παρακάτω δικαστικές, εξώδικες ή διοικητικές ενέργειες όπως την άσκηση αγωγών κατά της Novartis Hellas AEBE. Την διαβίβαση των σχετικών στοιχείων της υπόθεσης στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου να γίνει έρευνα για φορολογικές ή άλλες παραβάσεις, ακόμα και την περίπτωση αποκλεισμού της εταιρείας από συμβάσεις με το Δημόσιο κτλ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Φρουζής ήταν ο ισχυρός άνδρας της Novartis, την εποχή του σκανδάλου. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τι έχει γίνει ένα χρόνο μετά την συγκεκριμένη γνωμοδότηση – κόλαφο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στην χώρα;

Αυτό που συνέβη σήμερα, περιγράφει περίτρανα την κατάσταση στην Ελλάδα και γιατί οδεύουμε ολοταχώς σε εθνικό όλεθρο.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Κώστας Βαξεβάνης, από τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν το τεράστιο σκάνδαλο, ο Κωσταντίνος Φρουζής προαναγγέλει την φυλάκιση του! Για την υπόθεση της υποτιθέμενης «σκευωρίας»!

Εάν τα παιδιά μας αύριο – μεθαύριο χρειάζονται διαβατήριο για να πάνε στην Νίσυρο, να μην ψάχνουμε για ενόχους στον Άρειο Πάγο, στη Βουλή, στο στράτευμα, στα Νεφελίμ και στον Σόρος. Ας κοιταχτούμε με ειλικρίνεια στον καθρέφτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ