Οργή και θυμό προκαλούν οι μώλωπες στο σώμα της 24χρονης Γεωργίας μετά τον βιασμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη συνέντευξή που έδωσε η νεαρή κοπέλα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, περιέγραψε όχι μόνο τη φρίκη που έζησε από την κακοποίησή της ενώ της είχε χορηγηθεί χάπι βιασμού όπως καταγγέλλει, αλλά τις κινήσεις που έκανε απευθυνόμενη στις αρχές, μετά το αποτρόπαιο περιστατικό.

Η Γεωργία Μπίκα στο πλευρό της οποίας έχει ταχθεί τεράστιο κύμα πολιτών που την επικροτεί για την θαρραλέα της στάση, παρά τις απειλές που έχει δεχτεί για να μη μιλήσει, διευκρίνισε ότι αφού ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι έχει κακοποιηθεί, είδε στο σώμα τις περίεργες μελανιές τις οποίες δεν είχε το προηγούμενο βράδυ.

Η κοπέλα την επόμενη μέρα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει στους αστυνομικούς όλα όσα θυμόταν, καταγγέλοντας ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ζαλισμένη ακόμα από την φαρμακευτική ουσία που της είχε χορηγηθεί περιέγραψε όσα θυμόταν. Η κατάθεσή της στους αστυνομικούς έγινε την 1η Ιανουαρίου 2022, ωστόσο εισαγγελέας και ανακριτής την κάλεσαν για να καταθέσει μετά από 13 ολόκληρες ημέρες. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ