Ευλαμπία Ρέβη: Μου έστειλαν και εμένα πρόσκληση να πάω σε ιδιωτικό πάρτι με 3.000 ευρώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη παρουσίασε την δική της εμπειρία από επαφή με επιτήδειο που προσπάθησε να την καλέσει σε ιδιωτικό πάρτι

Την δική της εμπειρία από επιτήδειο που προσπάθησε να την προσεγγίσει προκειμένου να βρεθεί σε ιδιωτικό πάρτι μοιράστηκε η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη η οποία συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας για την ανθρώπινη αντίδρασή της την ώρα που μιλούσε με πληγέντα από τις φωτιές του καλοκαιριού του 2021.

Στη σκιά των αποκαλύψεων για όσα βίωσε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα η οποία κατέληξε θύμα βιασμού αφού πήγε σε πάρτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Ευλαμπία Ρέβη παρουσίασε τα μηνύματα που της έστειλε άγνωστο δύο φορές στο παρελθόν.

Όπως είπε η πρώτη φορά ήταν το 2019 όταν έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook, στο οποίο ένας άνδρας της ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ. Ο άγνωστος αυτός άνδρας προσπάθησε, μάλιστα, να την δελεάσει λέγοντας ότι τα χρήματα θα δίνονταν όλα μπροστά, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η δεύτερη φορά ήταν δύο χρόνια αργότερα, το 2021, όταν ο ίδιος άγνωστος άνδρας της πρόσφερε το ποσό των 5.000 ευρώ με την Ευλαμπία Ρέβη να απαντά και πάλι αρνητικά με την ίδια να προσθέτει σήμερα ότι ο άνδρας αυτό έχει στείλει αντίστοιχα μηνύματα και σε φίλες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ