Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ο «γόνος» διαψεύδει τους ισχυρισμούς του πασίγνωστου μαγαζιού!

Από τις καταθέσεις τους, οι βασικοί εμπλεκόμενοι «καταφέρνουν», θέλοντας και μη, να βγάλουν ψεύτες διάφορους άλλους εμπλεκόμενους στην συνταρακτική υπόθεση, αντικρούοντας συγκεκριμένες δηλώσεις τους. Όπως, καλή ώρα ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος στο πλαίσιο της κατάθεσής του αναφέρει ξεκάθαρα πως ο Μάνος Παπαδόπουλος ειναι συνιδιοκτήτης στο «Αχίλλειον». «(…)Εκτός των ατόμων που ήμασταν μαζί και ανέφερα παραπάνω, θα ερχόταν και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Εμμανουήλ με τον οποίο είχαμε ήδη έρθει σε επαφή, καθώς είναι φίλος μας από το καφέ–μπαρ με την επωνυμία «Αχίλλειον» στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης, προκειμένου να έρθει να μας βρει στο ξενοδοχείο μετά την αλλαγή του χρόνου», αναφέρει σε κάποιο σημείο της κατάθεσής του ο Βασίλης Λεβέντης.

Διαψεύδοντας φυσικά την ανακοίνωση του γνωστού καταστήματος που έκανε λόγο για «υπάλληλο» τον οποίο μάλιστα απέλυσε μόλις ξέσπασε η υπόθεση!

Απαντήσεις φυσικά οφείλονται και για την υπόθεση ξυλοδαρμού που ο ίδιος είχε καταγγείλει, θέλοντας να διαψεύσει ότι η απολογητική ανάρτηση ήταν παραδοχή ενοχής για όσα συνέβησαν την νύχτα της αλλαγής του χρόνου.

Διαβάστε εδώ όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει για την υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ