ΓΙωργος Κατσαούνης: Ποινική δίωξη στον παίχτη του Survivor

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποινική δίωξη κατά του παίκτη του Survivor, Γιώργου Κατσαούνη άσκησε χθες ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Ειχε μάλιστα συλληφθεί δύο εβδομάδες πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο μετά από μήνυση που υπέβαλε μία 16χρονη κοπέλα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

O παιχτης κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας στο 16χρονο κορίτσι.

Οπως είχε καταθεσει η ανήλικη κοπέλα: «Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε μιλώντας με έντονο ύφος να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ.’

Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο. Την άλλη μέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του… που σήμερα είναι σε reality».

Ωστόσο η δικηγόρος του παίκτη του reality επιβίωσης, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», έδωσε μία διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό που περιέγραψε η 16χρονη κοπέλα.

«Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας αλλά και σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη εναντίον της. Μου ζήτησε να δηλώσω ενώπιον όλων ότι όταν επιστρέψει θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία της πόλης παρουσία μιας ομάδας εφήβων που είδαν όλα όσα συνέβησαν. Ο εντολέας μου εν όψει και του παιχνιδιού στο οποίο επρόκειτο να συμμετάσχει προπονούνταν με κάποιους έφηβους που τον χρονομετρούσαν. Στην ομάδα αυτή των εφήβων ήταν και η μηνύτρια. Αφού τελείωσε ο εντολέας μου την προπόνησή του, απευθύνθηκε στα παιδιά και ζήτησε σε κάποιον εξ αυτών να του ασκήσει κάποιες πιέσεις, τα λεγόμενα πατήματα.

Η μηνύτρια προθυμοποιήθηκε να του ασκήσει η ίδια της πιέσεις αυτές και κατευθύνθηκαν σε ένα παγκάκι περί τα 5 μέτρα απέναντι από τα παιδιά. Του άσκησε αυτές τις πιέσεις στην αρχή στην πλάτη και στη συνέχεια στο μπροστινό μέρος. Τότε, με δική της πρωτοβουλία η μηνύτρια τον αγκάλιασε και επειδή ο εντολέας μου δε θέλησε να δώσει συνέχεια σηκώθηκε – η ίδια παρέμενε πάνω του- την αγκάλιασε και τη μετέφερε στα πέντε μέτρα εκεί που ήταν τα υπόλοιπα παιδιά, την άφησε κάτω, της είπε ευχαριστώ και λίγο μετά εκείνη αποχώρησε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια εκπομπή όμως εμφανίστηκε και η δικηγόρος της ανήλικης κοπέλας, η οποία αποκάλυψε πως η ποινική δίωξη εναντίον του Γιώργου κατσαούνη ασκήθηκε από εχθές. Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν καθιστά αναγκαίο να αποχωρήσει από το reality για να εμφανιστεί στο δικαστήριο δεδομένου ότι η μήνυση αφορά πράξη χαρακτήρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ