82χρονη καλείται να πληρώσει 18.130 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκεί που νομίζαμε πως τα είχαμε δει και ακούσει όλα φέτος, να που έρχεται μια απίστευτη κι όμως ελληνική είδηση, με 82χρονη να καταγγέλλει πως τής ήρθε από την ΕΥΔΑΠ λογαριασμός… 18.130 ευρώ!

«Μόνο που δε λιποθύμησα, μόνο που δεν πέθανα. Να με πεθάνουνε για το νερό; Πού ακούστηκε 18.130 ευρώ νερό;», μονολογεί γεμάτη απόγνωση η ηλικιωμένη γυναίκα. «Πριν από δύο μέρες μου ήρθε το χαρτί. Όλος ο Νέος Κόσμος να πίνει νερό και να έχει ανοιχτές τις βρύσες του δε θα χαλαστεί», ανέφερε η κα Μαρία στο MEGA.

7D25A05D 74A4 4190 A4F6 776649BDA5DA

Όπως αναφέρει η ίδια, ο αμέσως προηγούμενος λογαριασμός που είχε πάρει στα χέρια της, για το διαμέρισμα των 33 τετραγωνικών όπου μένει, έγραφε πως οφείλει το ποσό των 11 ευρώ. Σε καμία περίπτωση, φυσικά, δεν περίμενε τι θα ακολουθούσε. Η εταιρεία υδρεύσεως της είχε αφήσει κατεπείγουσα ειδοποίηση, όσο εκείνη έλειπε στο εξοχικό της. Όταν γύρισε σπίτι της, διαπίστωσε πως της είχαν κόψει το νερό. Άμεσα κάλεσε έναν υδραυλικό να ελέγξει τις σωληνώσεις και να αποκαταστήσει τη φθορά.

«Έφερα τον υδραυλικό, τον πλήρωσα και μου άλλαξε τις σωλήνες και είπα ότι τελείωσε αυτή η δουλειά. Είναι παλιά η πολυκατοικία και για αυτόν τον λόγο είχανε φθαρθεί οι σωλήνες, θέλανε φτιάξιμο, αλλά δεν μπορεί να χάθηκε τόσο νερό που λένε», απορώντας για το αδιανόητο ποσό που αναγράφει ο λογαριασμός.

Μόλις είδε τον φουσκωμένο λογαριασμό στο όνομά της, πήγε να ζητήσει απαντήσεις, χωρίς τελικά να καταφέρει να εξυπηρετηθεί. «Πήρα ταξί και πήγα στη ΕΥΔΑΠ, βρήκα κόσμο γύρω στα 300 άτομα, δεν με εξυπηρέτησαν. Λέει πήγαινε σπίτι σου και πάρε τηλέφωνο. Ήρθα ξανά στο σπίτι μου, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα κλείσουμε ραντεβού για μετά τον Φεβρουάριο».

«Πού πήγε τόσο νερό; Μήπως έχει γίνει λάθος όπως γράψανε τον λογαριασμό και βάλανε περισσότερα μηδενικά; Μήπως ήταν 180 ευρώ; Θα πεθάνω και θα είμαι χρεωμένη;», προσθέτει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ