Οι συνεχείς κινητοποιήσεις Πακιστανών για εθνικιστικούς λογούς, συνιστούν εθνική απειλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε για τις 5 Φεβρουαρίου πορεία των Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας για το διαφιλονικούμενο με τις Ινδίες έδαφος του Κασμίρ. Πρόκειται για περιοχή μεταξύ των δύο αυτών κρατών.
Του οποίου Κασμίρ οι κάτοικοι είναι στόχος ρατσιστικής τρομοκρατίας για την οποία κατηγορείται ευθέως το κράτος του Πακιστάν. Μιλάμε για περιπτώσεις όπου οι ισλαμιστές τρομοκράτες εισβάλουν ακόμα και στα σχολεία, ξεχωρίζουν καθηγητές ανάλογα το θρήσκευμα τους και τους δολοφονούν μπροστά στα μάτια των μαθητών τους.

Για να το προαναγγέλουν και ημερολογιακά, αυτό σημαίνει πώς έχουν ήδη εξασφαλίσει και την απαραίτητη προς τούτο άδεια των αρχών.

Αν είναι δυνατόν!!

Σαφώς και δεν πρόκειται περί εορτασμού Εθνικής τους επετείου. Είναι όμως επίσης σαφές πως πρόκειται να είναι μία κίνηση προκλητική, και μελλοντικά ίσως αιτία ταραχών στην Πρωτεύουσα, από Ινδούς που βρίσκονται και αυτοί στην Αθήνα και,γιατί όχι, θελήσουν να αντιδράσουν απαντώντας ανάλογα, και μετά…….άντε να βρεθεί άκρη σε ένα θέμα δικό τους που χρονίζει. Παραχρονίζει, αν δεν θεωρείται και ξεχασμένο.
Πακιστανοί υπάρχουν σε πολλές χώρες. Γιατί εδώ;

Μήπως είναι και κάτι άλλο με τις μαζικές πλέον κινητοποιήσεις τους;

Ένας σώφρων σχολιαστής θα έλεγε, τι άλλο; Οτι λέει ο Λαός. Ο εδώ: Τα είχαμε «χύμα»μας ήρθαν και «τσουβαλάτα»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ