Μάκης Τριανταφυλλοπουλος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: Οι λεχριτες της TV αποσιώπησαν τον βιασμό της γιατρού απο τον κλινικάρχη

Με αφορμή τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, μια 25χρονη γιατρός μίλησε για τη δική της ιστορία, καταγγέλοντας ακόμη μια φορά απόπειρα βιασμού από ιδιοκτήτη κλινικής.

Στις αρχές Ιανουαρίου η Σεμίνα Ψυχογιοπούλου είχε αποκαλύψει τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του γνωστού κλινικάρχη, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία της, και σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου μίλησε για τη δική της εμπειρία.

Σάλος στο διαδίκτυο με την Ναταλια Γερμανού που κάλεσε στην εκπομπή της τον Μακη Τριανταφυλλοπουλο

Η 25χρονη εμφανίστηκε στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha αποκαλύπτοντας ότι μετά τη συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλου την προσέγγισαν κι άλλα πρόσωπα που έχουν βιώσει παρόμοια συμπεριφορά από τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη κλινικής και πλέον έχουν μαζευτεί 10 καταγγελίες εναντίον του.

Η ίδια περιέγραψε μερικά περιστατικά και κάποιες συμπεριφορές που είχε παρατηρήσει στην εν λόγω κλινική, ενώ τόνισε πως παραιτήθηκε την ίδια κιόλας μέρα.

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μίλησε για την υπόθεση της 25χρονης.

«Πριν από 12 ημέρες, πριν βγάλω τη Γεωργία να μιλήσει, έβγαλα τη Σεμίνα την οποία ο ιδιοκτήτης τη στρίμωξε για να τη βιάσει. Τη βούτηξε από το στήθος, άρχισε να τη φιλάει, να της ξεκουμπώνει τα πουκάμισα και έγινε ένας χαμός. Το βγάζω το θέμα. Ποιος από εσάς λεχρίτες της τηλεόρασης ασχολήθηκε; Ποιος ασχολήθηκε από τις αρχές; Και όχι μόνο αυτό τον δράστη τον κουβαλάνε στο δικαστήριο γιατί στην κλινική του μετά έμαθα ότι βρίσκονται παιδιά υψηλά ιστάμενων και έγινε το δικαστήριο και δεν την κάλεσαν και το πήραμε εμείς χαμπάρι και έτρεξε η Σεμίνα και ορίστηκε δίκη για τις 27/9. Το θύμα δεν το κάλεσαν», σχολίασε ο έμπειρος δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ