Προειδοποίηση Φουρθιώτη σε Γεραπετρίτη!

Ο πρόσφατα αποφυλακισμένος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης ρίχνει λάδι στη φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Με κάποια καθυστέρηση, απαντά ο ίδιος στην ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, η οποία διατυπώθηκε από το βήμα της βουλής.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ρωτήσει συγκεκριμένα τον υπουργό επικρατείας, εάν γνωρίζει τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ήταν τέτοιος ο πανικός του υπουργού επικρατείας που στην απάντηση του άρχισε να τσιρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με κανέναν δημοσιογράφο! Προφανώς ο κύριος Γεραπετρίτης έχει περίεργη αντίληψη για την δημοσιογραφία…

Στην ερώτηση λοιπόν του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε ο ίδιος ο παρουσιαστής, βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Προαναγγέλλοντας μάλιστα σύντομα «αποκαλύψεις».

«Κύριε Τσίπρα σύντομα θα σας λυθεί η απορία. Θα μπορούσατε να ρωτήσετε εμένα για την απορία σας και θα μπορούσα να σας απαντήσω και να σας αποδείξω με αποδείξεις εάν με γνωρίζει κάποιος ή όχι! Στη διάθεσή σας»

«Κύριε Τσίπρα σύντομα θα σας λυθεί η απορία θα μπορούσατε να ρωτήσετε εμένα για την απορία σας και θα μπορούσα να σας απαντήσω και να σας αποδείξω με αποδείξεις εαν με γνωρίζει κάποιος ή όχι».

97CF0980 C6C6 4CC4 ACFC 2E34D67612A5 7488B73A EB22 416B B107 1DED032533BB

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ