Σάλος από την αποκάλυψη του SMS Γεραπετρίτη σε Φουρθιώτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Γεραπετρίτης για τον Μένιο Φουρθιώτη.

Σάλος: Ο Μενιος Φουρθιωτης αποκάλυψε συνομιλίες με τον Γιώργο Γεραπετριτη και τον Νίκο Ρωμανό!

Ο τελευταίος ωστόσο ανταπάντησε με ένα sms, ενός μηνός πριν, που ο κ. Γεραπετρίτης τον ευχαριστεί για την προβολή που του έκανε!

ΣΥΡΙΖΑ για εμπρηστική ανάρτηση Φουρθιώτη: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Ρωμανό και Γεραπετρίτη

Η απάντηση του κυρίου Γεραπετριτη:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική.

Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ