Σοκ στο Μαξίμου με Γεραπετριτη και Φουρθιωτη – Δεν τους σώζει ούτε ένα τάμα στα Ιεροσολυμα που τραγουδούσε ο Ρωμανός

Δύσκολες ώρες στο Μαξίμου μετά και τον διασυρμό του Γιώργου Γεραπετρίτη καθως η ανακοίνωση που έβγαλε ισχυριζόμενος ότι δεν γνωρίζει τον Μένιο Φουρθιώτη, διαψεύστηκε άμεσα από τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Ο Φουρθιωτης έδωσε στην δημοσιότητα θερμό SMS του υπουργού που του το είχε στείλει ένα τουλάχιστον μήνα πριν από τις επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες που αποκαλύφθηκαν.

E9D3C942 01C2 4FF3 915C A3542BF0419A

Να θυμησουμε οπως ειχε προηγηθεί η ανακοίνωση – απάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη στην αποκάλυψη των συνομιλιών του με τον Μένιο Φουρθιώτη:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

A2C5783B 955A 490A AEF6 09B37B946B36
Ρωμανός – Γεραπετρίτης σε ανοιχτή γραμμή με τον παρουσιαστή

Το SMS όμως που αποκάλυψε ο παρουσιαστής, αποδεικνύει ότι ο υπουργός επικρατείας λέει ψέματα ακόμα και τώρα. Όταν έστελνε τα θερμά μηνύματα στον Φουρθιώτη, δεν υπήρχε καμία απειλή. Επιπλέον, οι δήθεν απειλές αποδείχτηκαν «μαϊμού» και προκαλεί μεγάλη εντύπωση το θράσος του υπουργού επικρατείας.

Νωρίτερα, με δύο αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο παρουσιαστής, είχε προαναγγείλει τις αποκαλύψεις, στοχεύοντας τον πανίσχυρο υπουργό επικρατείας.

nb keimeno fourthiotis1
Η προαναγγελία…

Ετσι που εξελίσσεται πλέον η κατάσταση μόνο ένα θαύμα μπορει να τους σώσει ή ένα τάμα οπως τραγουδούσε και ο Νίκος Ρωμανός, στο τραγούδι που τον καθιέρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ