Εθνική Τραγωδία με την Αττική οδό: Οδηγοί με οικογένειες 5 ώρες εγκλωβισμένοι με μωρά να κλαίνε και γυναίκες να λιποθυμούν!

Ώρες αγωνίας ζουν εκατοντάδες εγκλωβισμένοι οδηγοί εδώ και ώρεςστην Αττική Οδό οπου εχει διακοπεί η κυκλοφορία και εχουν δημιουργηθει ατελείωτες ουρές χιλιομέτρων.

Συγκλονιστική μαρτυρία από την Αττική Οδό: Γίνεται πόλεμος για ένα νερό!

Το θέμα είναι πως ανάμεσα στους εγκλωβισμένους -για ώρες ολόκληρες- οδηγούς βρίσκονται και οικογένειες με παιδιά, με αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν την τραγικότητα της όλης κατάστασης, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ακούγονται μωρά να κλαίνε, ενώ είδαν μέχρι και γυναίκες να λιποθυμούν!

Ακης Παυλοπουλος: Είμαστε εγκλωβισμένοι τέσσερις ώρες στην Αττική Οδό

Η ανακοίνωση της εταιρίας «Αττική Οδός ΑΕ» αναφέρει σχετικά:

«Διευκρινίζεται ότι σε ορισμένα σημεία του αυτοκινητόδρομου, ειδικότερα στη σύνδεση της σήραγγας Βριλησσίων με την Περιφερειακή Υμηττού και στην περιοχή του Γέρακα στο ρεύμα προς Ελευσίνα δημιουργήθηκαν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα εξαιτίας οχημάτων που ακινητοποιήθηκαν είτε λόγω μηχανικής βλάβης, είτε φόβου και έλλειψης εμπειρίας των οδηγών τους, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές».

Σάλος με την Αττική Οδό – Παρέμβαση Στυλιανιδη

Επιπλέον η εταιρία σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι η κυκλοφορία είναι υψηλή από το πρωί και δυσχεραίνει το έργο του αποχιονισμού, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη και την παρουσία φορτηγών και νταλικών σε όλο τον δρόμο. «Στο ύψος του Γέρακα μάλιστα έχουν “διπλώσει” νταλίκες οι οποίες έχουν κλείσει κάθετα τον δρόμο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Συνεπεία αυτής της κατάστασης τα εκχιονιστικά μηχανήματα που δεν μπορούν να προσπεράσουν, επιχειρούν με ανάποδη κίνηση με αποτέλεσμα να καθυστερεί η διέλευσή τους, ενώ το χιόνι που εξακολουθεί να πέφτει επιτείνει τα προβλήματα αυτά».

Παραιτηθείτε: Εγκλωβισμένοι οδηγοί με μωρά παιδιά παίρνουν τηλέφωνο την πολιτική προστασία και…

Στην Αττική Οδό, σύμφωνα με την εταιρεία, επιχειρούν 35 εκχιονιστικά μηχανήματα και υπάρχει επάρκεια αλατιού. «Εκφράζουμε τη λύπη μας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και την ταλαιπωρία των οδηγών, ενώ σημειώνουμε ότι τα διόδια παραμένουν ανοιχτά με απόφαση της εταιρίας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της «Αττική Οδός ΑΕ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ