Κινδυνεύει να πεθάνει κόσμος στους δρόμους: Ασθενοφόρα μπλοκαρισμένα λόγω του χιονιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο μια κλωστή κρέμεται η ζωη των ασθενών που μεταφέρονται με ασθενοφόρα καθως από νωρίς το μεσημέρι δεκάδες ασθενοφόρα που επιχειρούν να κάνουν διακομιδές ασθενών, βρίσκονται μπλοκαρισμένα στους χιονισμένους δρόμους της Αττικής.

Ηλικιωμένος με εγκεφαλικό εγκλωβίστηκε λίγα μέτρα πριν το νοσοκομειο στην Κατεχακη και ζητούσε βοήθεια απο το ραδιόφωνο

Τα ασθενοφόρα διαθέτουν αλυσίδες και κινούνται κανονικά, όμως βρίσκουν εμπόδια οταν πέφτουν στους μποτιλιαρισμένους δρόμους με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ να κάνουν, πραγματικά, αγώνα δρόμου, προκειμένου τα ασθενοφόρα να προσεγγίσουν στα νοσοκομεία που εφημερεύουν και να μεταφέρουν τους ασθενείς.

Μάλιστα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας γίνονται μεταφορές μόνο επειγόντων περιστατικών ενώ τα νοσοκομεία, δεν δίνουν εξιτήρια, ωστε να μην υπάρξουν προβλήματα με τους ασθενείς.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ είναι μπλοκαρισμένα σε κεντρικούς δρόμους όπως η Μεσογείων και η Κηφισίας, αλλά και στην Αττική Οδό, όπου όλη την ημέρα σήμερα επικρατεί κομφούζιο, με χιλιάδες οδηγούς να είναι εγκλωβισμένοι «εντός της» από νωρίς το μεσημέρι.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που επιχειρούσε νωρίτερα να μετακινηθεί από το Νοσοκομείο Σωτηρία προς το Νοσοκομείο Γεννηματάς, τα οποία απέχουν μόλις ένα λεπτό, χρειάστηκε κοντά 20 λεπτά για να προσεγγίσει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ