Τους βγάζουν από την Αττική οδό και τους εγκλωβίζουν στην Κατεχάκη και την Χαλανδρίου!

Ήρωες υγειονομικοί βαδίζουν μέσα στο χιόνι για χιλιόμετρα, προκειμένου να φτάσουν στα νοσοκομεία στα οποία εργάζονται.

Νευρικός κλονισμός στο κέντρο της Αθήνας! Μιλάμε για ανθρώπους που τελείωσαν σχεδόν για μία ολόκληρη μέρα στο κέντρο της Αθήνας, στον ακριβοπληρωμένο δρόμο με τα πανάκριβα διόδια και σε όλους τους γύρω δρόμους και τις μεγάλες οδικές αρτηρίες που έκλεισαν. Αίσχος!

Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί η κατάσταση, με οδηγούς να κοντεύουν να κλείσουν ακόμα και 20 ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα τους, που; Στο κέντρο της Αθήνας! Σε κλειστό δρόμο, αλλά και στους ανοιχτούς, δημόσιους δρόμους που έκλεισαν ερμητικά.

Η Κατεχάκη παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα. Με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα που απεγκλωβίζονται από την Αττική οδό να εγκλωβίζονται εκ νέου στις γύρω οδούς, όπως και η Χαλανδρίου.

Ήρωες υγειονομικοί, πηγαίνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε με τα πόδια στα δημόσια νοσοκομεία, διότι απλούστατα δεν έχουν άλλο τρόπο να μετακινηθούν. Μέσα στον πάγο και το χιόνι, διανύω χιλιόμετρα για να προστατέψουμε τους συμπολίτες τους.

Οι πιο τυχεροί, απεγκλωβίστηκαν από την Βάρης – Κορωπίου, για να φτάσουν μέσω Βουλιαγμένης στο κέντρο της Αθήνας και από εκεί να κατευθυνθούν προς Μεσογείων!

Μιλάμε για την απόλυτη κατάρρευση του επιτελικού κράτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ