16 ώρες εγκλωβισμένοι σε τρένο χωρίς νερό και φαγητό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεγονότα που προκαλούν αποτροπιασμό! Εκτός από τους χιλιάδες οδηγούς που εγκλωβίστηκαν για πολλές ώρες σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες, ένα πραγματικό μαρτύριο έζησαν και όσοι χρησιμοποίησαν το τρένο. Για να μην πούμε για το έγκλημα, να ανασταλούν τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβίστηκε εκεί εκατοντάδες άνθρωποι, καθώς δεν μπορούσαν επί ώρες να ξεφύγουν λόγω της καταστασης στην Αττική Οδό!

Απόλυτα αβοήθητοι και «ξεχασμένοι» από το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι -μεταξύ άλλων- και οι επιβάτες ενός τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς τα χιόνια της κακοκαιρίας «Ελπίς» τούς εγκλώβισαν στην αμαξοστοιχία για 16 ολόκληρες ώρες!

Από χθες το μεσημέρι (Δευτέρα 24/1) οι επιβάτες ζουν έναν εφιάλτη, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε μια επιβάτης στο OPEN. Το συγκεκριμένο τρένο ξεκίνησε στις 14:20 χθες, Δευτέρα από το Λιανοκλάδι, ωστόσο λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία σταμάτησε στην Οινόη. Οι επιβάτες είναι εγκλωβισμένοι καθώς δεν έχουν που να πάνε,και πλέον έχουν ξεμείνει χωρίς νερό και χωρίς τίποτα φαγώσιμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ