Οι μαϊμού δημοσκοπήσεις και η ασυλία από τα ΜΜΕ καταστρέφουν την πατρίδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χθεσινό θέαμα που μας πρόσφεραν οι τηλεοράσεις σχετικά με την κρατική ολιγωρία αν όχι παντελή αδιαφορία για τήν βάσανον των πολιτών δεν αξίζει σχολίων.
Όμως δεν αντέχεται η εκ των υστέρων δοθείσα εξήγηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, δηλαδή του Πρωθυπουργού, πως η χιονόπτωση μας επισκέφθηκε ενωρίτερα της πρόβλεψης, πετώντας έτσι το μπαλάκι, γελοιοδέστατα, στην μετεορωλογική υπηρεσία!

Όπως επίσης δέν αντέχεται το «χάος στην Αττική οδό» αφου και στις άλλες όλα ήσαν το ίδιο χάος αν όχι χειρότερα.
Παντού επικράτησε θέαμα «Ζόρμπα Δη Γκρήκ».

Αυτά προκαλούν οι διψήφιοι αριθμοί διαφοράς του πρώτου από του δεύτερου κόμματος στή
Βουλή. Αυτά προκαλεί η εμπιστοσύνη του λαού. Ενός λαού,λίαν καθησυχασμένου,που πίστεψε πως τα της προστασίας του «όλα είναι έτοιμα» και κυκλοφόρησε λες και έβλεπε «λιακάδα» στον ουρανό. Το είπαν οι Αρμόδιοι, και για να το πούν έτσι θάναι.

Ο λαός λοιπόν αναμένει την παραδειγματική τιμωρία τών της Αττικής Οδού κεφαλών, ως καί των Υπουργών που υστέρησαν καί κυρίως των ΟΤΑ. Κυρίως των ΟΤΑ οι κεφαλές των οποίων αδιαφόρησαν, του της Πρωτεύουσας δημάρχου πρώτου πρώτου, λόγω παντελούς ανικανότητας.

Σιγά που θα γίνει. Δυο μαϊμού δημοσκοπήσεις, πέντε διθυραμβικά αφιερώματα στον Μωυσή, και συνεχίζουμε. Μέχρι την επόμενη τραγωδία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ