Για τον διορισμό του Χρήστου Στυλιανίδη στη θέση του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας

«Η δευτέρα πλάνη χείρων της πρώτης, κύριε Μητσοτάκη»  

Παρακολουθούμε με πόνο και λύπη  το τι γίνεται στην Αθήνα με τις συνέπειες μιας τραγωδίας με την χιονόπτωση που επετράπη να γίνει ενώ έπρεπε να είχε αποφευχθεί με προνοητικές άμεσες ενέργειες. Που δεν λήφθηκαν.  Τα γεγονότα  προβάλουν και τα ξένα ΜΜΕ.  Τραγικά αποτελέσματα μιας ανεπίτρεπτης  και ανοργάνωτης υπηρεσίας. Δίχως σχεδιασμό, δίχως ετοιμότητα  για την τόσο προβλεπτή  κατάσταση, τα μετεωρολογικά δελτία  τα έλεγαν μέρες πριν,  και όμως ο Υπουργός Στυλιανίδης αντί να απολογηθεί και να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ για όσα δεν έκανε, τον είδαμε στη δημοσιογραφική να δίνει… δελτίο καιρού και να ρίχνει τα βάρη σε άλλους ενώ ο  ίδιος είχε την υποχρέωση και το καθήκον να προβλέψει και να δράσει!!!

Ακόμα και να φταίει η εταιρεία που της καταλογίζουν ευθύνες, ο ίδιος αν είχε ευθιξία θα παραιτούσε αμέσως, τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Ελπίζουμε οι άνθρωποι, θύματα αυτής της ανευθυνότητας, οι οποίοι  παγιδεύτηκαν τόσο άδικα αλλά και επικίνδυνα, να σωθούν δίχως απώλειες ζωών με ελαφρούς τραυματισμούς.

Η εφημερίδα «Ελευθερία» στο Λονδίνο είχε γράψει καυτό άρθρο από τον Σεπτέμβριο του 2021  για την απόφαση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη να τον… διορίσει στη θέση αυτή. Προσθέτω και δικό μου άρθρο  στην «Σημερινή» της Κύπρου όσο και στην  «Ελευθερία» Λονδίνου. Τα παραθέτω.

Φανούλα Αργυρού

Ερευνήτρια/δημοσιογράφος/συγγραφέας

Λονδίνο 25/1/2022

Η δευτέρα πλάνη χείρων της πρώτης, κύριε Μητσοτάκη

«Βρήκε να διορίσει υπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης…» Περί Χρήστου Στυλιανίδη ο λόγος!  Η εφημερίδα «Ελευθερία» για τον διορισμό του  9/9/2021

http://www.eleftheria.co.uk/pdf/982021234854Eleftheria_1084.pdf  σελ. 5

Οι «επιτυχίες» του Χρήστου Στυλιανίδη στην ΕΕ ελέω Νίκου Αναστασιάδη…

https://simerini.sigmalive.com/article/2021/9/21/oi-epitukhies-tou-khrestou-stulianide-sten-ee-eleo-nikou-anastasiade/

http://www.eleftheria.co.uk/pdf/916202195356Eleftheria_1085.pdf  σελ. 14

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ