Μεγάλη προσοχη αν και οταν πάρετε τα δύο χιλιάρικα από την Αττική οδό, προσέξτε τι θα υπογράψετε

Οι οδηγοί που μαρτύρησαν κυριολεκτικά στην Αττική οδό, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα δύο χιλιάρικα της αποζημίωσης που θα λάβουν. Όποτε και αν θα λάβουν, θα πρέπει να αρνηθούν να υπογράψουν οποιοδήποτε έγγραφο με το οποίο θα υποχρεούνται σε παραίτηση από περαιτέρω διεκδικήσεις έναντι της εταιρείας, του Δημοσίου ή οποιουδήποτε άλλου εμπλεκόμενου φορέα.

Τωρα: Παραίτηση βομβα του Χαλκιά

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, άπαξ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναγνώρισε το συγκεκριμένο ύψος της αποζημίωσης για τους ταλαιπωρημένους οδηγούς, αυτό αυτόματα το δικαιούται κάθε Έλληνας πολίτης ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αντίστοιχα στους υπόλοιπους οδικούς άξονες, εκτός της Αττικής οδού.

Σε κάθε περίπτωση όμως επειδή σας αποκαλύψαμε τι ακριβώς όφειλε να κάνει η ιδιοκτησία της Αττικής οδού και δεν το έπραξε, το ποσό αποζημίωσης που μπορεί να διεκδικήσουν οι οδηγοί είναι πολύ μεγαλύτερο και ποικίλει κατά περίπτωση. Μία οικογένεια με μικρά παιδιά που εγκλωβίστηκε για παράδειγμα μπορεί να διεκδικήσει πολύ μεγαλύτερα ποσά, το ίδιο μπορούν να κάνουν και όσοι εγκλωβισμένοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Υ.Γ. Η αποζημίωση οπως όλα δείχνουν αφορά καθε αυτοκίνητο στο μπορεί να ήταν ένα ή και περισσότερα άτομα. Δηλαδή μια οικογένεια που εγκλωβίστηκε θα πάρει τα ίδια χρήματα με κάποιον που ήταν μόνος του στο όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ