Συγγρου: Σοκαρουν οι εικόνες μέσα από το κτήριο που εγινε η έκρηξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προς το παρόν είναι άγνωστα τα αίτια που προκάλεσαν την ισχυρή έκρηξη, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι η διαρροή αερίου ενώ στο σημείο βρίσκεται ηδη κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά ενώ μπορεί να βρεθούμε μπροστά και σε περίεργες υποθέσεις, χωρίς απαραίτητα να σχετίζονται με τους λόγους της έκρηξης.

Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς, εκτός από το κατάστημα βιολογικών προϊόντων στο ισόγειο και το δικηγορικό γραφείο της Έλενας Τζούλη, συζύγου του πρώην υπουργού άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος έσπευσε και στο σημείο της έκρηξης ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο με εγκαύματα ένας 78χρονος, που είπε ότι μύριζε περίεργα από χθες στο χώρο, σαν να ήταν αέριο, αλλά δεν βρήκε από πού προέρχεται.

Συγγρού: Ο Πάνος Καμμένος μετέβη στο κτίριο που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη

Εκτεταμένες υλικές ζημίες υπέστη και το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής, στη Λ. Συγγρού 15-17, από την ισχυρή έκρηξη στο γειτονικό κτίριο καθως απο το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια και σημειώθηκαν πτώσεις ψευδοροφών.

Σε δήλωσή του, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, τόνισε: «Παρά τις εκτεταμένες ζημιές που έχουν προκληθεί στο κτίριο, ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς η έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ