Μπούκωσαν οι νεκροθάλαμοι των νοσοκομείων γιατί δεν παραλαμβάνουν τους νεκρούς τα γραφεία τελετών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα πρέπει να μας πουν από το επιτελικό κράτος πόσες διακομιδές διασωληνωμένων ασθενών έκανε το ΕΚΑΒ προς τα νοσοκομεία που διέθεταν άδειες κλίνες ΜΕΘ το διήμερο ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ με τον χαμό που γινόταν στους δρόμους και τα νοσοκομεία λόγω χιονιού.

Σήμερα το Γεννηματάς έχει 9 διασωληνωμένους ασθενείς με κορωνοϊό στις κλινικές σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ, το “Γενικό Κρατικό” στη Νίκαια έχει 6, το “Αμαλία Φλέμινγκ” έχει 4 όπως και ο “Ευαγγελισμός” και το “Θριάσιο” ενώ το “Σισμανόγλειο” 2 και το “Τζάνειο” έναν. Όλοι βρίσκονται σε λίστα αναμονής για ΜΕΘ. Το ΚΑΤ π.χ. έχει 44 κλίνες ΜΕΘ κορωνοϊού. Πόσες διακομιδές κατέστησαν δυνατές να γίνουν σε άδεια κρεβάτια το διήμερο;

Σάλος με αυτο που έδειξε ο Ευαγγελατος: Έσερναν φέρετρο με νεκρό μεσα στο χιόνι στου Ζωγράφου

Η μακάβρια και εξοργιστική αυτη καταγγελία ειναι της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της, Μιχάλη Γιαννάκου, καθως κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία λόγω της κακοκαιρίας ειναι χαοτική.

Ενώ συνεχίζει: Αυτό και εαν είναι ασύλληπτο. Λόγω της κακοκαιρίας τα γραφεία τελετών δεν παραλαμβάνουν τους νεκρούς από τα νοσοκομεία. Και είναι πολλοί λόγω κοροναϊού. Δεν χωράνε οι νεκροθάλαμοι των νοσοκομείων. Το ΘΡΙΑΣΙΟ είχε το πρωί 17 νεκρούς, το ΑΤΤΙΚΟ 21 εκ των οποίων οι 6 εκτός των αναμονών, η ΝΙΚΑΙΑ 8 κ.λ.π. Δεν χωράνε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ