Αποκαλυπτικά στοιχεία απο τον Κωστα Βαξεβάνη για τη δημοσκοπηση – φιάσκο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλυπτικός ο Κώστας Βαξεβανης σχετικά με τη νέα δημοσκοπηση που δίνει ποσοστά Τσαουτσεσκου σε Μητσοτακη και Ανδρουλακη.

Συγκεκριμένα έγραψε: Η δημοσκοπική Abacus που έκανε δημοσκόπηση με 300 άτομα και έβγαλε θρίαμβο Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη. Δεν άφησε τρίχα

Οσο αφορά τη δημοσκοπηση, σε αυτή η ΝΔ καταγράφεται στο 32% με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17,5% και το ΚΙΝΑΛ στο 17. Στο 5% εμφανίζεται το ΚΚΕ, με την Ελληνική Λύση και το Μέρα 25 να περιορίζονται στο 2%.

Στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ μετρήθηκε μεταξύ του 36%-39%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 20%-23% και το ΚΙΝΑΛ στο 18%-21%. Το ΚΚΕ στο 6,5%-7,5% ενώ Ελληνική Λύση και Μέρα 25 στο 2%-2,5%, πράγμα που σημαίνει ότι αν γίνονταν τώρα οι εκλογές, θα έμεναν εκτός Βουλή που σημαίνει οτι η ΝΔ θα είχε αυτοδυναμία καθως όσο μειώνονται τα κόμματα της Βουλής, τόσο μειώνεται το ποσοστό που χρειάζεται το πρώτο κόμμα για να κυβερνήσει αυτοδύναμο.

Όπως σημειώνει η Abacus, υπάρχει ένα ποσοστό 9%-11% που δηλώνουν «άλλο κόμμα» – και κατά τον αναλυτή Γιάννη Κωνσταντινίδη, ο οποίος παρουσίασε την δημοσκόπηση, αυτό δείχνει ότι δυνητικά, υπάρχει χώρος για την δημιουργία ενός κόμματος που θα εξέφραζε πολίτες που έχουν αρνητική γνώμη για την κυβέρνηση και σκεπτικισμό έως άρνηση για τους εμβολιασμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ