Ο Στυλιανίδης και οι ασήκωτες ευθύνες του…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο τη Φανουλα Αργυρού


Σας είχαμε προειδοποιήσει, κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδος: Ο διορισμός του Χρήστου Στυλιανίδη στο αναβαθμισμένο, αυτόνομο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ήταν μέγα σφάλμα. Εξηγήσαμε ότι το λεγόμενο «έργο» του στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως διορισμένος Επίτροπος ήταν μία φούσκα. Προειδοποιήσαμε ότι ήταν ανίκανος και ότι «βάλατε φίδι στον κόρφο σας», διότι είναι ένας ανίκανος «πολιτικός μαϊντανός», όπως μαρτυρεί η πορεία του από το 1992 και εντεύθεν. Και σας είχαμε αναφέρει ότι στην πορεία θα διαπιστώσετε πόσο δίκαιο είχαμε.

 

http://www.eleftheria.co.uk/pdf/127202201847ELeftheria_1102.pdf   27.1.2022 σελ. 4

 

Δυστυχώς, τώρα επαληθευτήκαμε πρόωρα. Δεν χαιρόμαστε γι’ αυτό, διότι χιλιάδες πολίτες υπέστησαν αφάνταστη ταλαιπωρία. Ρίχνουν, όμως, σε εσάς τις ευθύνες, κύριε Μητσοτάκη, και σας ζητούν να παραιτηθείτε. Αυτό είναι άδικο. Και είναι κρίμα να αφήνετε τέτοια άτομα να κηλιδώνουν την επιτυχημένη πορεία σας και να υπονομεύουν το ύψιστο έργο αναμόρφωσης και ανάπλασης της Ελλάδας.

 

Σίγουρα φέρουν ευθύνη πολλοί παράγοντες της κρατικής μηχανής για το τι έγινε (και τι δεν έγινε) για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Ελπίς». Βεβαίως, ο Πατούλης είναι γνωστός ανά το πανελλήνιο για την ανικανότητά του. Όμως, ο κύριος, ο βασικός υπεύθυνος της καταστροφικής διαχείρισης είναι ο υπουργός Χρήστος Στυλιανίδης. Απέτυχε να συντονίσει, να οργανώσει και τα πιο απλά πράγματα.

 

Κύριε, Μητσοτάκη, στην ομιλία σας στο Υπουργικό Συμβούλιο χθες Τετάρτη εμμέσως υποδείξατε τις ευθύνες Στυλιανίδη. Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι; Ή δεν το κατάλαβε ή έκανε πως δεν το αντελήφθη και έβαλε στρατευμένους φίλους του δημοσιογράφους να γράφουν ότι τον… καλύψατε!!! Σε μερικές μέρες μην εκπλαγείτε να δείτε στον αθηναϊκό Τύπο και σε ιστοσελίδες δημοσιεύματα-ύμνους προς τον Στυλιανίδη. Μπορεί να μην τα γράφει ακριβώς ο ίδιος αλλά περίπου τα υπαγορεύει.

 

Η χθεσινή ομιλία Μητσοτάκη, όταν την αναλύσει ένας, θα διαπιστώσει ότι ήταν ένας πραγματικός κόλαφος για τον Στυλιανίδη. Αλλά ποιος το ανέδειξε;

 

Το μέγα θέμα, κύριε πρωθυπουργέ, είναι να μη βρει το καλοκαίρι την Ελλάδα με τον Στυλιανίδη υπουργό και τον Πατούλη περιφερειάρχη. Αλλοίμονο αν υπάρξουν φωτιές, θα κινδυνέψει σοβαρά η χώρα.

 

Μπορεί ο Στυλιανίδης, για να δραπετεύσει των ευθυνών του, να τα ρίχνει σε όλους τους άλλους και ζητά προσχηματικά συγγνώμη, όχι από τον ίδιο προσωπικά αλλά εκ μέρους της πολιτείας. Πολύ πιθανόν αύριο να διαδώσει σε «έμπιστούς» του δημοσιογράφους ότι… έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού και δεν την αποδέχθηκε. Ψέμα, αλήθεια, το ίδιο αποτέλεσμα έχει. Οι αστοχίες και όλα τα κακά της διαχείρισής του να φορτωθούν στον πρωθυπουργό…

 

Εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε.

“Ε”

Προηγούμενες δημοσιεύσεις

Η δευτέρα πλάνη χείρων της πρώτης, κύριε Μητσοτάκη

«Βρήκε να διορίσει υπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης…» Περί Χρήστου Στυλιανίδη ο λόγος!  Η εφημερίδα «Ελευθερία» για τον διορισμό του  9/9/2021

http://www.eleftheria.co.uk/pdf/982021234854Eleftheria_1084.pdf  σελ. 5

Οι «επιτυχίες» του Χρήστου Στυλιανίδη στην ΕΕ ελέω Νίκου Αναστασιάδη…

https://simerini.sigmalive.com/article/2021/9/21/oi-epitukhies-tou-khrestou-stulianide-sten-ee-eleo-nikou-anastasiade/

http://www.eleftheria.co.uk/pdf/916202195356Eleftheria_1085.pdf  σελ. 14

ΔΗΜΟΦΙΛΗ