Σάλος με τις καταγγελίες εκπαιδευτικών για την τηλεκπαίδευση και τις απειλές που δέχονται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου προχώρησε σε καταγγελία κατά του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρου Κόπτση, κάνοντας λόγο για «πρωτοφανείς ενέργειες», για «εκφοβισμό και απειλές» και για «ανάλγητη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου».

Πιο συγκεκριμένα, το ΔΣ το Συλλόγου εξέφρασε την αγανάκτηση και την οργή των μελών του, καθώς χθες το απόγευμα εκπαιδευτικοί του 10ου δημοτικού σχολείου Αμαρουσίου «δέχθηκαν τηλεφωνήματα στα προσωπικά τους κινητά από τον κο Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ Αλ. Κόπτση προκειμένου να τους τονιστεί προφορικά ότι είναι υποχρεωμένοι/-ες να παρέχουν τηλεκπαίδευση και από το σπίτι τους, εφόσον δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σχολείο τους, χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να αναφέρεται πουθενά εγγράφως»!

Και όπως αναφέρει ακόμα ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών για το πώς έγινε η απίστευτη παρέμβαση, «η παρέμβαση του ΓΓ του ΥΠΑΙΘ έγινε κατόπιν αναφοράς γονέα του σχολείου, ύστερα από την ενημέρωση που έλαβε ότι οι εκπαιδευτικοί του 10ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου, όπως και όλων των σχολικών μονάδων της περιοχής ευθύνης του σωματείου μας, αδυνατούν να προσέλθουν στο σχολείο στις 27 – 1 – 2022 για να παρέχουν τηλεκπαίδευση λόγω αυξημένων κινδύνων, εξαιτίας του παγετού και επιπρόσθετα επειδή η σύνδεση στο διαδίκτυο του σχολείου αδυνατεί να εξυπηρετήσει πάνω από πέντε εκπαιδευτικούς ταυτόχρονα σε τηλεδιάσκεψη».

Ποιος ήταν αυτός ο γονέας άραγε που έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά και που αποσκοπούσε;

Διαβάστε την ανακοίνωση-καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών:

«Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ κος ΚΟΠΤΣΗΣ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου εκφράζοντας την αγανάκτηση και οργή των συναδέλφων εκπαιδευτικών – μελών του σωματείου μας ενάντια στην ανάλγητη πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Το απόγευμα της Τετάρτης 26 – 1 – 2021 συνάδελφοί μας εκπ/κοί του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου δέχθηκαν τηλεφωνήματα στα προσωπικά τους κινητά από τον κο Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ Αλ. Κόπτση προκειμένου να τους τονιστεί προφορικά ότι είναι υποχρεωμένοι/-ες να παρέχουν τηλεκπαίδευση και από το σπίτι τους, εφόσον δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο σχολείο τους, χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να αναφέρεται πουθενά εγγράφως.

Η παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ έγινε κατόπιν αναφοράς γονέα του σχολείου, ύστερα από την ενημέρωση που έλαβε ότι οι εκπαιδευτικοί του 10ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου, όπως και όλων των σχολικών μονάδων της περιοχής ευθύνης του σωματείου μας, αδυνατούν να προσέλθουν στο σχολείο στις 27 – 1 – 2022 για να παρέχουν τηλεκπαίδευση λόγω αυξημένων κινδύνων, εξαιτίας του παγετού και επιπρόσθετα επειδή η σύνδεση στο διαδίκτυο του σχολείου αδυνατεί να εξυπηρετήσει πάνω από πέντε εκπαιδευτικούς ταυτόχρονα σε τηλεδιάσκεψη.

Αμέσως ενημερώθηκε από τους συναδέλφους του 10ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου ο Πρόεδρος του συλλόγου, συνάδελφος Δ. Πολυχρονιάδης, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον κο Κόπτση ζητώντας του ευθύνες για τον απαράδεκτό τρόπο της παρέμβασης του αλλά και για τις προδήλως παράνομες προφορικές εντολές του προς τους συναδέλφους τονίζοντάς του ότι οι σχολικές μονάδες της περιοχής μας και τα σπίτια μας είναι θαμμένα στο χιόνι και αδυνατούμε να προσέλθουμε σε αυτά, ενώ δεν επαρκούν και οι συνδέσεις του Διαδικτύου των σχολείων ούτε ο τεχνολογικός εξοπλισμός τους για την παροχή τηλεκπαίδευσης και αν είναι υποχρεωτικό να παρέχουμε τηλεκπαίδευση από τα σπίτια μας να μας το δώσει εγγράφως, με τον κο Γενικό Γραμματέα να ερωτά γιατί πέρσι κάναμε τηλεκπαίδευση από τα σπίτια μας και φέτος αρνούμαστε ενώ ισχυρίστηκε, το εξαιρετικά αντιπαιδαγωγικό, ότι η τηλεκπαίδευση μπορεί να γίνει και από ένα κινητό τηλέφωνο. Στην ερώτηση μάλιστα του Προέδρου του σωματείου μας και ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό του κινητού απάντησε να μου τον στείλετε στο Υπουργείο να τον πληρώσω εγώ.

Φυσικά, αρνήθηκε ο κος Γεν. Γραμματέας να στείλει ο,τιδήποτε εγγράφως και ισχυρίστηκε ότι το έγγραφο που έχει στείλει μιλάει για υποχρεωτική τηλεκπαίδευση και δεν τον ενδιαφέρει με ποιον τρόπο θα γίνει (από το σχολείο ή από το σπίτι του κάθε εκπαιδευτικού αρκεί να γίνει) με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου να απαντά ότι αυτό να το βγάλει από το μυαλό του εκτός κι αν το στείλει εγγράφως.

Ήδη για το γεγονός έχει ενημερωθεί τηλεφωνικά ο Πρόεδρος του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. συνάδελφος Θαν. Κικινής από τον οποίο ζητήθηκε η άμεση παρέμβαση της Δ.Ο.Ε.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ, για άλλη μια φορά, κατηγορηματικά και απερίφραστα τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες εκφοβισμού και εκβιασμού του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ και καλεί το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποδοθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για την συμπεριφορά του κου Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ, ο οποίος ανερυθρίαστα πλέον εκβιάζει και εκφοβίζει εκπαιδευτικούς προτρέποντάς τους σε μη σύννομες ενέργειες που εκθέτουν τον εαυτό τους και την υγεία τους σε κίνδυνο προκειμένου να ικανοποιηθούν και εδραιωθούν οι βάρβαρες αντιεκπαιδευτικές και αντιλαϊκές πολιτικές του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης.

ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ – Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΚΑΝΕΝΑΣ/ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ. Σ. ΤΗΣ Δ.Ο.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ».

«Με τέτοια χάλια δεν μπορεί να γίνει τηλεκπαίδευση»

Σε μια ακόμα καταγγελία για τις συνθήκες που επικρατούν στα σχολεία, προχώρησε ο διευθυντής του 144ου δημοτικού σχολείου, ένα σχολείο 350 μαθητών στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με τη δήλωση του διευθυντή, από τον Σεπτέμβριο έχει ζητηθεί να γίνει επισκευή καλωδίων δικτύου γιατί, όπως αναφέρει, «δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όταν βρέχει ή χιονίζει αφού δεν έχουμε Ίντερνετ και συχνά τηλέφωνο».

DCB9E3E2 8447 45E4 BCE1 E2D807DCDFC0
Εικόνα από το δημοτικό σχολείο των Σεπολίων

Όπως υποστηρίζει ο διευθυντής «η εταιρεία που παρέχει τη σύνδεση την οποία έχουμε επανειλημμένα καλέσει ρίχνει την ευθύνη στην ολιγωρία σας ως δήμος (σ.σ. Αθηναίων) να επιτελέσετε το καθήκον σας , για το οποίο έχετε εκλεγεί. Είναι δουλειά του Δήμου που υποτίθεται ότι συντηρεί τα σχολεια μας λένε».

Και συνεχίζει αναφερόμενος και στον χιονιά που έπληξε την Αθήνα: «Τη Δευτέρα με το χιόνι από το σχολείο μας ήταν αδύνατη πάλι η σύνδεση και 10 εκπαιδευτικοί που ήρθαμε για τηλεκπαίδευση μέσα στο χιόνι κοιτάζαμε τους τοίχους. Η απάντηση από το δήμο ότι ΘΑ υπάρξει εργολαβία για τα ηλεκτρολογικά εδώ και μήνες είναι τραγική».

Για να καταλήξει οργισμένος:

«Δουλειά από το σπίτι λοιπόν; Και ο δικός σας ρόλος ποιος είναι ; Τα σπίτια μας , ο εξοπλισμός , και οι υπολογιστές που έχουμε σε αυτά (όσοι έχουμε) , ανήκουν σε εμάς και από όσο ξέρω ακόμα δεν έχουν επιταχθεί για να υποκαταστήσουν το σχολείο. Άντε τώρα να πείσεις την Κεραμέως και τον Γενικό Γραμματέα Κόπτση ότι με τέτοια χάλια δεν μπορεί να γίνει τηλεκπαίδευση, όταν όλοι εσείς ζείτε σε έναν παράλληλο παραμυθένιο κόσμο και δεν έχετε σχέση με την πραγματικότητα. Αναλάβετε λοιπόν κάποια στιγμή τις ευθύνες σας , έστω για χόμπι τουλάχιστον , έτσι για αλλαγή».

Αναλυτικά η καταγγελία του διευθυντή:

«Να ενημερώσω το δήμαρχο Μπακογιάννη να σταματήσει τα show με τις αλατιέρες στο Σύνταγμα και να ασχοληθεί με τα σχολεία της Αθήνας που τα έχει παρατήσει στο έλεος.

Να στείλει άμεσα για επισκευή καλωδίων δικτύου σε σχολείο 350 μαθητών στην Αθήνα που περιμένει από το Σεπτέμβρη και δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας όταν βρέχει ή χιονίζει αφού δεν έχουμε Ίντερνετ και συχνά τηλέφωνο .

Η εταιρεία που παρέχει τη σύνδεση την οποία έχουμε επανειλημμένα καλέσει ρίχνει την ευθύνη στην ολιγωρία σας ως δήμος να επιτελέσετε το καθήκον σας , για το οποίο έχετε εκλεγεί .

Είναι δουλειά του Δήμου που υποτίθεται ότι συντηρεί τα σχολεία μας λένε.

Τη Δευτέρα με το χιόνι από το σχολείο μας ήταν αδύνατη πάλι η σύνδεση και 10 εκπαιδευτικοί που ήρθαμε για τηλεκπαίδευση μέσα στο χιόνι κοιτάζαμε τους τοίχους.

Η απάντηση από το δήμο ότι ΘΑ υπάρξει εργολαβία για τα ηλεκτρολογικά εδώ και μήνες είναι τραγική.

Δουλειά από το σπίτι λοιπόν;

Και ο δικός σας ρόλος ποιος είναι;

Τα σπίτια μας, ο εξοπλισμός, και οι υπολογιστές που έχουμε σε αυτά (όσοι έχουμε), ανήκουν σε εμάς και από όσο ξέρω ακόμα δεν έχουν επιταχθεί για να υποκαταστήσουν το σχολείο .

Άντε τώρα να πείσεις την Κεραμέως και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΠΘ Κόπτση ότι με τέτοια χάλια δεν μπορεί να γίνει τηλεκπαίδευση όταν όλοι εσείς ζείτε σε έναν παράλληλο παραμυθένιο κόσμο και δεν έχετε σχέση με την πραγματικότητα.

Αναλάβετε λοιπόν κάποια στιγμή τις ευθύνες σας, έστω για χόμπι τουλάχιστον, έτσι για αλλαγή». ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Μπαγκλαντεσιανός λειτουργούσε παράνομο τζαμί στην καρδιά της Αθήνας

Μπαγκλαντεσιανος βρέθηκε να λειτουργεί παράνομο τζαμί στην περιοχή Αγίου Νικολάου του Δήμου Αθηναίων Το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου προχώρησε σε ανάκληση του καθεστώτος άδειας παραμονής...

Ζευγάρι κακοποιών στην Κρήτη, ξάφριζε σπίτια

Το ζευγάρι είχε διαπράξει 14 διαρρήξεις σε σπίτια σε Ηράκλειο Ρέθυμνο και Χανιά, πρόκειται για τον 48χρονο άνδρα και τη 41χρονη σύντροφό του, οι οποίοι συνελήφθησαν...

44χρονος νεκρός σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη – Εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας ηλικίας 44 ετών Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 11:00 το...

Θρίλερ με την δολοφονία 27χρονου που τον βρήκαν πεταμένο σε ρέμα

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 3 το μεσημέρι στη Νέα Πέραμο του Δήμου Μεγαρέων αφού η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε σε ρέμα της...

Ηλεία: Πλημμύρες, καθιζήσεις και κατολισθήσεις από την κακοκαιρία

Σημαντικά προβλήματα καταγράφονται σε διάφορες περιοχές του νομού από την έντονη βροχόπτωση και τους ισχυρούς ανέμουςΣημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που βρίσκεται από...

30χρονο παλικαράκι βρέθηκε δολοφονημένο

Ένα θρίλερ εξελίσσεται από το μεσημέρι στην Νέα Πέραμο αφού η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε σε ρέμα από πολίτη που περνούσε τυχαία από το σημείο....

Έκρηξη σε εκτελεση εργασιων σε υποσταθμο της βιοιατρικης

Απο το ατυχημα διεκομισθη στο ιατρικο ψυχικου τραυματιας ανδρας 24 ετων και λογω εισπνοης καπνου και οιδηματος γλωσσας οπως ανεφερθη τον διασωληνωσαν για να...

H Σπιάτζα εξαφανίζεται! – Βίντεο από drone αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής

Στη… μανία των καιρικών συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα έχει παραδοθεί η παραλία της Σπιάτζας Μάλιστα τα τελευταία 24ώρα οι καιρικές συνθήκες επιδείνωσαν ακόμα...

Σπείρα ναρκωτικών δρούσε μέσα στην Πανεπιστημιούπολη

Αστυνομικοί της Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών πραγματοποίησαν επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με αποτέλεσμα τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών....

Έρχεται κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Σε ανάρτηση του ο Θοδωρής Κολυδάς αναφέρει:  ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ✅Η κακοκαιρία της Κυριακής 1ης Φεβρουαρίου αποτελεί ένα καλά οργανωμένο μετωπικό επεισόδιο,...

Έξυπνες κάμερες: «Πάγωσε» η λειτουργία τους λόγω έλλειψης προσωπικού

Την λειτουργία τους ξεκίνησαν από την περασμένη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, οι οκτώ «έξυπνες» και με τεχνητή νοημοσύνη κάμερες που έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικούς οδικούς...

Η επιστολή του ιδιοκτήτη της Βιολάντα: Κανένα εργοστάσιό μας δεν θα λειτουργήσει για ολόκληρη την εβδομάδα» λόγω πένθους, οι μισθοί σας θα καταβληθούν κανονικά

Ο ιδιοκτήτης της «Βιολάντα», μετά την τραγωδία στο εργοστάσιο στα Τρίκαλα, απέστειλε επιστολή στους εργαζομένους του Σε αυτήν εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τις...

48χρονος βίασε την ανήλικη ανιψιά του

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 48χρονος, που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης ανιψιάς του στην Λαμία μετά από μια πολύωρη απολογία, κατά...

Τρίκαλα-Βιολαντα: Χωρίς άδεια ο χώρος που μετατράπηκε σε δεξαμενή προπανίου

Ένα υπόγειο που επίσημα δεν υπήρχε - Δεξαμενές τοποθετημένες σε λάθος σημείο Σωλήνες που πιθανόν υπέστησαν ζημιές από ασφαλτόστρωση και βαρέα οχήματα. Η τραγωδία στο...

Τρίκαλα – Βιολαντα: Η δικαιοσύνη αναλαμβάνει ρόλο στην διερεύνηση της τραγωδίας

Διευρυμένη εντολή της εισαγγελέως Τρικάλων για λεπτομερή έρευνα σχετικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στην μπισκοτοβιομηχανία έχει στα χέρια της η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του...

Φρίκη με 56χρονο κτήνος που βίασε την 78χρονη κατάκοιτη θεία του

Ένα φρικιαστικό περιστατικό έγινε γνωστό πως ένας 56χρονος βίασε στις Σέρρες την 78χρονη θεία του που είναι κατάκοιτη, με τον άνδρα να οδηγείται σήμερα ενώπιον...

Επεσε βράχος πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό και χτύπησε συρμό

Βράχος έπεσε πάνω στη σιδηροδρομική γραμμή Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό και χτύπησε συρμό που πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα δρομολόγιο Από το περιστατικό, ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, σύμφωνα με...

Η Ντορα Μπακογιαννη για την εκλογή δύο νέων Μητροπολιτών στην Κρήτη

Σήμερα στα Χανιά γράφτηκε ένα σημαντικό κεφάλαιο για την εκκλησία της Κρήτης με την εκλογή των δύο νέων μητροπολιτών. Για τη Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου,...

Λεωφορείο με 35 μαθητές συγκρούστηκε με βαν

Λεωφορείο που μετέφερε 35 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου συγκρούστηκε, λίγο μετά τις 8 το πρωί, με Ι.Χ. βαν, στο οποίο επέβαιναν συνολικά έξι άτομα, ενώ...

52χρονος ύποπτος για το φόνο δύο γυναικών που έψαχνε η Νικολούλη

Ευθύνες για τον θάνατο δύο γυναικών στη Θεσσαλονίκη φέρεται ότι ρίχνει η Αστυνομία σε έναν 52χρονο ο οποίος αφού συνελήφθη ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 46χρονη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ