Ντροπή για τη Δημοκρατια αυτο που έκαναν στον Νίκο Ανδρουλακη: Τον βαζουν να μιλήσει σχεδόν το ξημερωμα στη βουλη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντελώς βάρβαρη και αντιδημοκρατική η κίνηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας στη βουλη που υποχρέωσε τον Νικο Ανδρουλακη να μιλήσει λίγο μετά το ξημερωμα στη βουλη το πρωι της Κυριακής.

Οταν οι πιστοί θα πηγαίνουν στις εκκλησίες ή θα βλέπουν τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεοραση ο Ανδουλακης θα μιλάει στη βουλη σε μια συνεδρίαση που δεν θα παρακολουθήσει σχεδόν κανένας δηλαδή.

Ειναι ντροπή για τη Δημοκρατια να εξορίζουν ετσι ένα αρχηγό κόμματος επειδή έτυχε να μην ειναι βουλευτής. Ίσως βέβαια να ειναι και ένα μήνυμα σε πιθανούς νέους πολιτικούς σχηματισμούς που μπορει να ειναι στα σκαριά για το τι είδους αντιμετώπιση θα εχουν ετσι και τολμήσουν και αποσκίρτησουν απο το γαλάζιο μαντρι.

Και βέβαια ειναι και τεράστιο λάθος του Νίκου Ανδρουλακη που συμβιβάστηκε με το να μιλήσει μια νεκρή πολιτικά ωρα, στη βουλη. Γεγονός που δείχνει την πολιτική του απειρία, κάτι που θα του κοστίσει ακριβά στο μέλλον, γιατί αν του κάνουν τέτοια καψόνια για μια ομιλία στη βουλη, φανταστείτε τι θα συμβεί οταν θελήσουν να τον πιέσουν για αλλα σοβαρότερα θέματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ