Ανοίγουν στόματα: 27χρονη κατήγγειλε βιασμό από εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εισαγγελία της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μια 27χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε όταν ήταν 21 ετών (2016), από άτομο που παίζει κεντρικό ρόλο στην υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από πλουσιόπαιδα σε πολυτελές ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας.

Η 27χρονη κατέθεσε πως είχε πάει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη μαζί με μια φίλη της και επισκεπτόμενη νυχτερινό μαγαζί γνώρισε τον καταγγελλόμενο. Παρότι δεν είχε πιει αλκοόλ, κατέθεσε ότι ξαφνικά έχασε την αίσθηση του χώρου και του χρόνου και θυμάται μόνο ορισμένα από τα όσα συνέβησαν.

Ως βιαστή της, ονομάτισε άμεσα εμπλεκόμενο στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, η απόφαση της οποίας να βγει και να μιλήσει δημόσια για τα όσα κατήγγειλε, έδωσε θάρρος και σε άλλες κοπέλες να κάνουν το ίδιο.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με βάσει τις καταθέσεις και τις καταγγελίες για το κύκλωμα μαστροπείας που φαίνεται να σχετίζεται με τις υποθέσεις βιασμού και που εκμεταλλεύεται κοπέλες οδηγώντας τες στον εφιάλτη.

Ονόματα συγκεκριμένα που εμφανίζονται σε διαφορετικές καταθέσεις, αλλά και η εμπλοκή αστυνομικών που προστατεύουν τα μέλη του κυκλώματος, έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

*πηγή: zougla.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ