Σάλος με τις αναρτήσεις του Elon Musk που μιλούν για τυραννία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με σειρά αναρτήσεων του ο Elon Musk ξεσπά κατα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δημιουργώντας παγκόσμιο σάλο με τις τοποθετήσεις του.

Σε ένα tweet του αναφέρει πως:

Φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι ο ΟΗΕ δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει τα παγκόσμια ποσοστά θανάτων για το 2020.

https://www.olympia.gr/1465838/media/pagkosmios-salos-me-ayto-poy-ginetai-ston-kanada-me-to-freedom-convoy-enantion-toy-ypochreotikoy-emvoliasmoy/

Ενώ σε ένα αλλο σκληρότερο:

Εάν τρομάζετε αρκετά τους ανθρώπους, θα απαιτήσουν την αφαίρεση της ελευθερίας. Αυτός είναι ο δρόμος προς την τυραννία.

Και η κορυφή των αναρτήσεων του:

Να θυμησουμε πως ο Elon Musk είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικής ανάπτυξης της εταιρείας διαστημικής τεχνολογίας SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός Διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων και ενεργειακών συστημάτων Tesla, Inc. (πρώην Tesla Motors), και πρόεδρος της εταιρείας φωτοβολταϊκών συστημάτων SolarCity.

Είναι επίσης ιδρυτής της εταιρείας Neuralink, που διερευνά τη συμβίωση ανθρώπου-τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και της εταιρείας συστημάτων διάνοιξης σηράγγων The Boring Company.

Στα μέσα Ιανουαρίου 2021, ο Musk έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, εκθρονίζοντας τoν διευθύνοντα σύμβουλο της Amazon, Τζεφ Μπέζος. Η περιουσία του εκτιμάται ότι αγγίζει πλέον τα 203 δις δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ