Ο Σκέρτσος ομολογεί και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήμουν στην σύσκεψη, αλλά δεν γνωρίζω αν κρατούσαν πρακτικά»!

Μετά από σχεδόν πέντε μέρες, ο Άκης Σκέρτσος ομολογεί ότι ήταν παρών στην σύσκεψη, επιβεβαιώνοντας το Ολυμπία το οποίο έγραψε πως ο Στυλιανίδης δεν καρατομήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι αυτόματα θα έπρεπε να καρατομηθεί και ο Άκης Σκέρτσος.

Η αναφορά μάλιστα που υπουργού επικρατείας στα πρακτικά, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της εταιρείας, διότι καθίσταται σαφές ότι η σύσκεψη έγινε, και τώρα προσπαθούν να κρύψουν τα πρακτικά τα οποία επικαλείται η Αττική Οδός.

Συνυπεύθυνοι λοιπόν για το έγκλημα είναι και η εταιρεία και η κυβέρνηση!

Στη Βουλή ο υπουργός Επικράτειας μετά από ερωτήσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση είπε ότι συμμετείχε σε 2 συσκέψεις για την κακοκαιρία. Ισχυρίσθηκε όμως πως δεν γνωρίζει αν κρατούνται πρακτικά στις συναντήσεις αυτές! Έτσι ο Α. Σκέρτσος επιβεβαίωσε και την Αττική Οδό η οποία βρίσκεται σε αντιπαράθεση με συνεχείς αλληλοδιαψεύσεις με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη!

Ο Γ. Ραγκούσης μετά από αυτά τόνισε ότι πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά των συσκέψεων. «Είναι αλήθεια ότι συμμετείχατε στις προπαρασκευαστικές συσκέψεις για την προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας και του χιονιά; Και άρα είναι αλήθεια ότι εκτός από τον Χρ. Στυλιανίδη δυο από τα επίλεκτά στελέχη του Κ. Μητσοτάκη, ήταν παρόντα στη σύσκεψη; Είναι αλήθεια ότι η εταιρεία Αττική Οδός σας ζήτησε να απαγορέψετε την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων; Και τρίτον κρατήθηκαν πρακτικά από αυτές οι σκέψεις και θα τα δώσετε αυτά τα πρακτικά σύντομα στην δημοσιότητα η θα μας αναγκάσει να καταφύγουμε και για αυτά τα πρακτικά στη δικαιοσύνη;», ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ο Α. Σκέρτσο ας απάντησε: «έχει βγει δελτίο για το ποιοι συμμετείχαν στις συσκέψεις. Από εκεί και πέρα η εταιρεία όχι δεν ζήτησε (κλείσιμο του δρόμου). Για τα πρακτικά ο υπουργος ισχυρίσθηκε πως «δεν γνωρίζω αν υπάρχουν πρακτικά, μπορείτε να το δείτε όμως και να δείτε ότι δεν έχει κριθεί τίποτα από αυτά που διημείφθη σε σύσκεψη αυτή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ