Ξυλοδαρμός από 15 άτομα σε Κούρδο πρόσφυγα που πάει να μάθει ελληνικά, Μισέλληνες και τουρκόδουλοι;

Προσκυνημένοι στους τούρκους είναι όλοι αυτοί που έπεσαν άνανδρα πάνω σε έναν Κούρδο πρόσφυγα από το Ιράκ, ένα δεκαπεντάχρονο παιδί, το οποίο πήγαινε στο σχολείο να μάθει ελληνικά.

Δεν είναι Έλληνες, είναι ανθέλληνες. Είναι τουρκόψυχοι και άνανδροι.
Είναι αυτοί που κάνουν πίσω σε κάθε αντιπαράθεση όταν οι εχθροί είναι πολυπληθέστεροι. Είναι αυτοί που σπάνε την πρώτη γραμμή με την δειλία τους. Είναι εθνικά επικίνδυνοι σε μία πολεμική αντιπαράθεση.

Είναι εχθροί του ελληνισμού. Εμποδίζουν σε ένα παιδί διωκόμενο από τους τούρκους, που ήρθε στην Ελλάδα για να βρει άσυλο, να μάθει ελληνικά. Δεν είναι «άλλο ένα ρατσιστικό έγκλημα», είναι εσχάτη προδοσία. Προδοσία κατά του έθνους, κατά του πολιτισμού, κατά της πατρίδας.

Ο ελληνικός πολιτισμός υπήρξε το μεγαλύτερο όπλο της Ελλάδας. Όποιος στερεί την μεταλαμπάδευση του, ειδικά μέσω της παιδείας, όσο χάλια κι αν είναι η παιδεία μας, είναι εχθρός του ελληνισμού, στερεί από την Ελλάδα το μεγαλύτερο της όπλο.

Δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τα βασικά, δεν αξίζει να λέγεται Έλληνας.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του 16χρονου μαθητή, Κούρδου πρόσφυγα από το Ιράκ

“Γειά σας κυρία, ήθελα να σας πω κάτι. Και πάλι αυτά τα αγόρια ήρθαν μπροστά από το σχολείο μας. Ήθελαν να με πολεμήσουν ξανά”, αναφέρει ο 16χρονος πρόσφυγας σε μήνυμα που έστειλε την Τρίτη στην συντονίστρια εκπαίδευσης προσφύγων. Ο ίδιος, μετά από σχετική ερώτηση, λέει στο ίδιο μήνυμα ότι ούτε γνωρίζει αυτά τα άτομα αλλά ούτε και τον λόγο που θέλουν να τον “πολεμήσουν”. Η συντονίστρια με τη σειρά της του απαντά ότι θα προσπαθήσουν να βρουν μια λύση, με τον 16χρονο να της λέει: “Ξέρω ότι θέλεις κυρία. Αλλά δεν σταματούν. Και εγώ μπορώ να πολεμήσω. Αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο”. Ο μαθητής έκτοτε δεν έχει ξανά πάει στο σχολείο καθώς ο ίδιος και οι γονείς του φοβούνται για τη σωματική του ακεραιότητα.

Σημειώνεται, ότι στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ευόσμου πηγαίνουν περίπου 40 προσφυγόπουλα, οι περισσότεροι από τους οποίους διαμένουν στη δομή των Διαβατών και κάποιοι άλλοι σε σπίτια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το σχολείο, πολύ μεγάλο ποσοστό των παιδιών έχουν τρομοκρατηθεί από τα αυτά τα άτομα και ως εκ τούτου δεν πηγαίνουν τις τελευταίες ημέρες να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του σχολείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ