Πάνος Νάτσης: Γιόρτασε με παρέα τα γενέθλια φίλης του ηθοποιού λίγη ωρα πριν σκοτωθεί με τη μηχανή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άτυχος ηθοποιός έφυγε απο τη ζωη οταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στις 06:30 το ξημερωμα ενώ λίγες ώρες πριν γιόρταζε τα γενέθλια της αγαπημένης του φίλης, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Νεκρός σε τροχαιο ο ταλαντουχος ηθοποιός Πάνος Νατσης στα 31 του μόλις χρόνια

Φεύγοντας από την παράσταση του θεάτρου Ήβη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» , όπου και πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός, κατευθύνθηκαν όλοι μαζί οι ηθοποιοι της παράστασης στο σπίτι της ηθοποιού, όπου γιόρτασαν τα γενέθλια της.

https://youtu.be/5Yb7EAv0khM

https://youtu.be/jEcplgmzQsg

Σε βίντεο που ανεβασε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη από το πάρτι των γενεθλίων της, ο Πάνος ακούγεται να δίνει σκηνοθετικές οδηγίες στους συναδέλφους του, ίσως για τελευταία φορά ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης με τα στιγμιότυπα που δείχνουν την παρέα της, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ευχαριστεί τον Πάνο Νάτση, καθώς ήταν εκείνος που οργάνωσε τη «μάζωξη» : «Έγινε κι αυτό! Είμαι ευγνώμων.. Μακάρι να καταφέρνω κάθε φορά να βλέπω τα πράγματα απο την θετική τους πλευρά όπως χθες! Δεν είναι η ζωή μας νούμερα και ηλικίες, είναι μνήμες και εμπειρίες. Δεν είναι ούτε έχθρες και διαχωρισμοί, είναι αποδοχή και αγάπη!• Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, σε ευχαριστώ μαμάκα @mariaxenopoulou για την υπέροχη τούρτα, σε ευχαριστώ @ayellowbanana για όλη τη δουλειά που έκανες, σε ευχαριστώ @panos_natsis που οργανώνεις, σας ευχαριστώ @giorgossavvv @anthi_savvaki @apostolispsarros @yiannis_koukourakis @mariloukatsafadou @ykapoutzidis που περάσαμε μαζί αυτό το σολέο σάμψυχο βράδυ..» .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ