Κυβερνηση: φταίνε …….τα χιόνια καί …..οι οδηγοί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συζήτηση στη Βουλή πάνω στην πρόταση μομφής του Σύριζα κατά της κυβέρνησης συνεχίζεται με τους κυβερνητικούς βουλευτές να κόπτονται πως οι κρατικοί χειρισμοί ήσαν μή λανθασμένοι. Τούς πιστέψαμε.

Το ότι στούς σταθμούς διοδίων, και σε όλους εξ αυτών δεν υπήρχε οδηγία απαγόρευσης εισόδου στούς Εθνικούς δρόμους φταίνε …….τα χιόνια καί …..οι οδηγοί!!

Κυρίως οι οδηγοί! Το ότι δεν υπάρχει, χειμώνα καιρό και παρά την δυσμενή πρόβλεψη, πάλι στα διόδια ελεγκτής της κατάστασης των ελαστικών τροχών των εισερχομένων στον αυτοκινητόδρομο οχημάτων πάλι οι οδηγοί
πολίτες φταίνε.

Παλαιότερα, πολύ παλαιότερα στα διόδια Ελευσίνας όχι συνεχώς όμως υπήρχε έλεγχος κυρίως για έλεγχο καυσαερίων, υπήρχε ο έλεγχος οποίος απεσύρθη λόγω ύπαρξης καταλύτων σε όλα πλέον τα οχήματα.

Παρ όλα αυτά και τις τόσες άλλες ελλείψης/ υποδομές των ΟΤΑ, οι κυβερνητικές «κουδουνίστρες» κυρίως αυτές, εξακολουθούν να απαιτούν από τον λαό «δοξασίες» αντί αναγνώρισης εγκληματικών των παραλείψεων,και κυρίως συμμόρφωσης,καταλογίζοντας στον πολίτη, χωρίς να το λένε, πως «φταις εσύ που μας ψήφισες».

Έχουν απόλυτ δίκιο. Καί θα το βρούν ίσως. Κάποτε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ