Τουρκικές μάσκες μοίρασε η ελληνική Βουλή στους βουλευτές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα δόθηκαν από τις υπηρεσίες της Βουλής οι νέες μάσκες υψηλής προστασίας που είχαν κατασκευαστεί στην Τουρκία του Ερντογάν!

Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα, το απόλυτο αίσχος, την απόλυτη κατάντια. Είναι η απόλυτη σημειολογία των προσκυνημένων στην Τουρκία κυβερνώντων, ενός εθνοκτόνου κράτους! Το απόλυτο αίσχος.

Σάλος με αυτο που ειπε για τις τουρκικές μάσκες η Λιάνα Κανέλλη στη βουλη

Υπενθυμίζεται ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης είπε στον ΣΥΡΙΖΑ να πάει στην… Τουρκία («επειδή έχετε πείρα στα μνημόνια, να πάτε στην Τουρκία όπου μαζεύονται ήδη τα οικονομικά σύννεφα», είπε). Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης του ζήτησε να ανακαλέσει αλλά δεν το έκανε.
Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου περιχαρής είχε ανακοινώσεις ότι θα δοθούν 10 μάσκες σε κάθε μέλος του κοινοβουλίου!.

809127E0 ADE4 4800 A6F3 A35F636B1D3A
Με γερμανικό φερετζέ οι τουρκικές μάσκες!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ιατρείο της Βουλής διενήργησε μειοδοτικό διαγωνισμό για 5.000 μάσκες. Το συνολικό κόστος ήταν 1.000 ευρώ, ενώ το κουτί είχε την σφραγίδα γερμανικής εταιρείας και πιστοποίηση ότι είναι προϊόν χώρας της ΕΕ. Όμως από κάτω είχε σφραγίδα ότι το εργοστάσιο της γερμανικής εταιρείας βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη!

90F775F7 FA51 4611 B5EA 4ECA0C06DB8B
Στο πίσω μέρος φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι μάσκες που μοιράστηκαν στη Βουλή είναι τουρκικές

«Να σας γνωρίσω, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι με πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής έχουν κατασκευαστεί νέες μάσκες ασφαλείας κατά της πανδημίας και έχουν σταλεί στα κόμματα. Είναι περίπου, νομίζω, τουλάχιστον δέκα για κάθε συνάδελφο», είπε. Ακολούθησε δε διάλογος με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Κώστα Μπούμπα που σημείωσε «καλές οι μάσκες, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να πέσουν οι μάσκες, να πούμε κάποιες αλήθειες που πονάνε. Πρέπει να δούμε κατάματα την ελληνική κοινωνία». Και ο Χ. Αθανασίου απάντησε: «πάντοτε στο κοινοβούλιο αυτό αλήθειες λέμε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ