Ανδρέας Παχατουρίδης: Ο δήμαρχος που για άλλη μια φορά κράτησε την πόλη του όρθια και στην «Ελπίδα»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας, η κακοκαιρία “ΕΛΠΙΔΑ” χτύπησε και το Περιστέρι καλύπτοντας με χιόνι όλους τους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης. Εκεί όμως φάνηκε για άλλη μια φορά ο λόγος που ο Ανδρέας Παχατουρίδης εκλέγεται δήμαρχος εγώ και δεκαετίες.

Ο Δήμος ήταν προετοιμασμένος, οι δημότες είχαν λάβει οδηγίες, ο μηχανισμός της πολιτικής προστασίας ήταν πανέτοιμος και το απέδειξε.

EA9BA5B6 3F87 4AD0 9640 1B78494DA31E
Πανέτοιμος ο Δήμος Περιστερίου

Γιατί ο Ανδρέας Παχατουρίδης είναι δήμαρχος που εκλέγεται πραγματικά από τους πολίτες και υπηρετεί τους πολίτες. Δεν είναι ρεμπεσκές σε ρόλο κρεμάστρας να περιφέρει κουστούμια μπροστά στις κάμερες. Κυρίως όμως, είναι έντιμος και αυτό τρομάζει τα κοράκια που έχουν μάθει να τρώνε από τις σάρκες του Δημοσίου κορβανά. Αυτός είναι και ο λόγος που έκαναν τα αδύνατα – δυνατά για να μην κατέβει ποτέ υποψήφιος στην περιφέρεια. Την οποία φυσικά θα κέρδιζε με κατεβασμένα χέρια.

Στους δρόμους της πόλης και κυρίως στο βόρειο μέρος (Κηπούπολη, Χρυσούπολη) είχε γίνει ρίψη αλατιού από το προηγούμενο βράδυ ενώ οχήματα του Δήμου έκαναν συνεχείς εκχιονισμούς των δρόμων.

Η χιονόπτωση παρέμεινε ισχυρή και πυκνή κάτι που δυσκόλευε το έργο των συνεργείων του Δήμου αφού οι δρόμοι καλύπτονταν και πάλι από λευκές στρώσεις χιονιού γρήγορα.

Από τις 22:00 το βράδυ όμως, επιχειρούσαν στην πόλη μία μεγάλη αλατιέρα/εκχιονιστικό, 1 μικρή αλατιέρα/εκχιονιστικό, 4 μικρότερα οχήματα εκχιονισμού, 4 αυτοκίνητα που μοιράζουν αλάτι σε καίρια σημεία και 3 συνεργεία για κοπή κλαδιών. Ήταν όλα έτοιμα.

4DD38290 7C16 4B29 A546 0BC609D58457
Ο Ανδρέας Παχατουρίδης στην πρώτη γραμμή καθόλη τη διάρκεια της χιονόπτωσης.

Τέλος, λόγω της προετοιμασίας αυτής δεν έχουν παρατηρηθεί ούτε διακοπές ρεύματος ή νερού σε κάποια γειτονιά του Περιστερίου. Απόδειξη ότι ναι, τα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο στην πολιτική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ