Ο Καλλιάνος διαψεύδει τον πρωθυπουργό-Είχε προβλέψει το ύψος χιονιού στην Αττική (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Χρήστο Στυλιανίδη να απαντήσει εάν όντως ζήτησε τη διακοπή των βαρέων οχημάτων κατά τη διάρκεια της έντονης χιονόπτωσης, καθώς η Αττική οδός ανέφερε ότι η ίδια το ζήτησε και το αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό.
«Είπατε δεν είχατε ραντάρ να προβλέψετε τι θα συμβεί, ωστόσο η ΕΜΥ σας διαψεύδουν, λέγοντας ότι είχαμε ένα μοντέλο που έδωσε επακριβώς το μέγεθος της χιονόπτωσης.
Θα μας πείτε που φταίξατε ή θα πετάτε την μπάλα στην εξέδρα», επισήμανε.
Τον λόγο πήρε άμεσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας «γνωρίζετε καλύτερα από μένα πόσο τραυματικές μπορεί να είναι οι εμπειρίες των φυσικών καταστροφών. Η Αττική Οδός θα έπρεπε να έχει κλείσει νωρίτερα. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης το έχει η Αττική Οδός που ισχυριζόταν ότι μπορούσε να κρατήσει το δρόμο ανοιχτό. Κανείς μετεωρολόγος δεν προέβλεψε τον όγκο του χιονιού που έπεσε στο κέντρο της Αθήνας και στα Βόρεια Προάστια που έφτασε τους 50 πόντους», επισήμανε.

Ας δούμε όμως τι είπε στις  23 Ιαν.2022, ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος

Ο μετεωρολόγος του MEGA Γιάννης Καλλιάνος έδωσε τα τελευταία στοιχεία για την κακοκαιρία που περιμένουμε αύριο να «χτυπήσει» τη χώρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο θα χιονίσει αύριο σχεδόν σε όλες τις περιοχές της Αττικής και ίσως όπως είπε: «Η αυριανή μέρα θα μείνει στην ιστορία».

Δείτε στο βίντεο τι ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης στον Τσίπρα για τη μη ενημέρωση όγκου χιονιού και την πρόβλεψη του Γιάννη Καλλιάνου στο MEGA

ΔΗΜΟΦΙΛΗ