Τορπίλη του Ντόναλντ Τραμπ στην αμερικανική εμπλοκή στην Ουκρανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριο σφυροκόπημα του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών κατά του Τζο Μπάιντεν και της κυβέρνησης του, σε μεγάλη ομιλία στο Τέξας. Στα πλαίσια της περιοδείας του Τραμπ σε όλη την Αμερική, σε μία εκστρατεία που έχει εξαπολύσει για την υποστήριξη της νέας υποψηφιότητας του για την προεδρία των ΗΠΑ, ηλικία μάλιστα ονομάζεται «σώστε την Αμερική», ο πρώην πρόεδρος τάχθηκε εναντίον οποιασδήποτε αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Παράλληλα, επιτέθηκε στους δικαστές που τον διώκουν για τα γεγονότα στο Καπιτώλιο, χαρακτηρίζοντας τους ως πνευματικά άρρωστους, ρατσιστές και εμμονικούς!

«Όλοι στην Ουάσιγκτον έχουν εμμονή με το πώς να προστατεύσουν τα σύνορα της Ουκρανίας, αλλά τα πιο σημαντικά σύνορα στον κόσμο αυτή τη στιγμή για εμάς δεν είναι τα σύνορα της Ουκρανίας, είναι τα σύνορα της Αμερικής», είπε ο Τραμπ στους υποστηρικτές του.

Επικαλούμενος τους αριθμούς ρεκόρ των παράνομων μεταναστών που φθάνουν στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, ο πρώην πρόεδρος παρομοίασε την εισροή μεταναστών με μια «εισβολή» που απειλεί την ασφάλεια των ΗΠΑ. Συνέχισε υποστηρίζοντας ότι ο Τζο Μπάιντεν είχε ήδη «παραδώσει» τα σύνορα των ΗΠΑ και «τώρα ολόκληρος ο πλανήτης εισβάλλει σε αυτά σαν να έχει ηττηθεί η Αμερική στο πεδίο της μάχης».

«Πριν οι ηγέτες μας μιλήσουν για εισβολές σε άλλες χώρες, πρέπει να σταματήσουν την εισβολή σε αυτή τη χώρα», πρόσθεσε ο Τραμπ, προτείνοντας ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να αυξήσουν τα στρατεύματά τους στα νότια σύνορά τους αντί να αναπτύσσουν Αμερικανούς στρατιώτες πιο κοντά στο κατώφλι της Ρωσίας.

Πριν ο Τζο Μπάιντεν στείλει στρατεύματα για να υπερασπιστούν τα σύνορα στην Ευρώπη, θα πρέπει να στείλει στρατεύματα για να υπερασπιστούν τα σύνορά μας εδώ στο Τέξας

Ο Τραμπ μίλησε στη συγκέντρωση μόλις μια ημέρα αφότου ο Μπάιντεν είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι αμερικανικά στρατεύματα θα σταλούν στην Ανατολική Ευρώπη «στο εγγύς μέλλον». Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Πεντάγωνο είχε θέσει περίπου 8.500 στρατιώτες σε «αυξημένη επιφυλακή» με σκοπό την αποστολή τους στην περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ