Ανακοίνωση των δικηγόρων της Γιάννας Παπαδάκου προκαλεί τριγμούς σε κυβέρνηση και δικαιοσύνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

​Οι Δημήτριος Τσοβόλας και Λυδία Τσοβόλα, ως συνήγοροι υπεράσπισης της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου εξέδωσαν ..,ενθουσιώδη ανακοίνωση αναφορικά με την πρωτοφανή αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη χθες βράδυ στο κοινοβούλιο κατά τη συζήτηση σε επίπεδο μάλιστα πολιτικών αρχηγών, όπου φάνηκε πως η δίωξη της καταξιωμένης δημοσιογράφο αλλά και του Κώστα Βαξεβάνη είναι πολιτική! Αναφέρουν συγκεκριμένα:

Ευχάριστη και ανέλπιστη, η χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας.

Ευχάριστη, καθώς αποτελεί το απόλυτο αποδεικτικό στοιχείο υπέρ της αθωότητας της Γιάννας Παπαδάκου και της υποστήριξης της εξ αρχής εκπεφρασμένης άποψής μας ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη.

Περιμέναμε μία παρόμοιου περιεχομένου τοποθέτηση, βάσει των μέχρι τότε αλλεπάλληλων δηλώσεων από διάφορα κυβερνητικά στελέχη, με στόχο την παρέμβαση στην λειτουργία και απονομή της δικαιοσύνης εκ μέρους της Κυβέρνησης. Αλλά μιας τέτοιας έκτασης παρέμβαση και μάλιστα προερχόμενη από τα πιο επίσημα χείλη, από το βάθρο της Δημοκρατίας, ήτοι της Βουλής, πραγματικά υπήρξε για εμάς ανέλπιστο δώρο, τρανή επιβεβαίωση των ισχυρισμών μας!

Αναμένουμε τις αυτονόητες αντιδράσεις. Από το χώρο της Δικαιοσύνης, της Ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας. Ή μήπως όχι….;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ