Αιγυπτιος κατέγραφε σε βιντεο στις τουαλέτες, πελάτισσες καφετέριας στου Ζωγράφου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν πίστευε στα μάτια της μια 29χρονη κοπέλα βλέποντας βίντεο με την ίδια καθώς και άλλες κοπέλες από τις γυναικείες τουαλέτες καφετέριας στην περιοχή του Ζωγράφου.

του Μάνου Μεϊμαράκη

Όλα άρχισαν το βράδυ της Τετάρτης 19/1 όταν η 29χρονη με δύο φίλους της πήγαν στο συγκεκριμένο κατάστημα για την βραδυνή τους έξοδο.

Λίγο πριν τις 11, η κοπέλα πήγε στην τουαλέτα. Μπαίνοντας είδε στο πάτωμα επιμελώς κρυμμένο ένα κινητό τηλέφωνο. Σηκώνοντας το παρατήρησε ότι η κάμερα του κινητού τηλεφώνου ήταν σε λειτουργία και κατέγραφε βίντεο.

Άρχισε να ανησυχεί και ελέγχοντας περαιτέρω το κινητό διαπίστωσε πως είχαν καταγραφεί ήδη περίπου 50 λεπτά βίντεο.

Πανικόβλητη, καθώς μισή ώρα νωρίτερα η 29χρονη είχε ξαναεπισκεφθεί την τουαλέτα του καταστήματος, διέκοψε την καταγραφή του βίντεο και κινήθηκε προς τους δύο φίλους της.

Τους έδειξε το κινητό, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν κλειδωμένο, λέγοντας τους τι είχε συμβεί και παρατήρησε ότι η γλώσσα του κινητού ήταν στα αραβικά.

Σοκαρισμένος ένας από τους φίλους της κοπέλας απευθύνθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος ρωτώντας τον αν γνωρίζει σε ποιόν ανήκε η συσκευή.

Ακολούθως ο υπεύθυνος του καταστήματος απευθύνθηκε στο προσωπικό με αποτέλεσμα να βρεθεί ότι ο κάτοχος του κινητού είναι ένας 28χρονος Αιγύπτιος, υπάλληλος του καταστήματος.

Έκπληκτοι, κατά τον έλεγχο του κινητού τηλεφώνου ενώπιον του, ο υπεύθυνος του καταστήματος και ο φίλος της κοπέλας διαπίστωσαν ότι ο 28χρονος υπάλληλος του καταστήματος είχε καταγράψει βίντεο από διάφορες κοπέλες στις γυναικείες τουαλέτες όπως και την 29χρονη.

Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός του φίλου της κοπέλας με τον 28χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος όμως το έβαλε στα πόδια καταφέρνοντας να διαφύγει από το κατάστημα, αφήνοντας το κινητό στα χέρια του φίλου της κοπέλας.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ζωγράφου έσπευσαν στο σημείο, κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο, ενώ άρχισαν να αναζητούν τον 28χρονο.

Από τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι 28χρονος ζει στην Ελλάδα με δύο διαφορετικά ονόματα και είναι σεσημασμένος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ