Βγήκε νικήτρια η σύζυγος του Τζωρτζη Μονογυιου απο το νοσοκομειο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αθηνά Κοντοπάνου, χήρα του πρόωρα χαμένου Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, οδηγώντας την κατακόκκινη Ferrari που μόλις είχε αποκτήσει, βγήκε επιτέλους από το νοσοκομείο, όπου και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα, καθότι βαριά τραυματισμένη.

Η τυχερή μέσα στη ατυχία της κοπέλα, καθώς κατάφερε να βγει σώα μέσα από το φλεγόμενο supercar, πήρε εξιτήριο την περασμένη Τετάρτη. Ωστόσο, μια πρώτη κατάθεση έδωσε στην Αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Οι Αρχές ελπίζουν να βοηθήσει στο να πέσει περισσότερο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή.

Ακόμη ταραγμένη από τα όσα της συνέβησαν, η Αθηνά Κοντοπάνου φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς τα ακόλουθα: «Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, το πόδι της έχει ένα βαθύ τραύμα στον αστράγαλο και, όπως είπαν οι γιατροί, θα χρειαστεί μικροχειρουργική επέμβαση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ