Γκαζάκια στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη στην Αργυρούπολη – επίθεση και στον Βασίλη Ντούμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περίεργη και ταυτόχρονη επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Καμπουράκη στην περιοχή της Αργυρούπολης και του συνδικαλιστή αστυνομικού Βασίλη Ντούμα στην Κυψέλη.

gkazakia1

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν στις 2:30 σήμερα τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στις πόρτες και των δύο σπιτιών. Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα καθώς υπάρχει υλικό από κάμερες, αξιοποιήσιμο που θα εξεταστεί από τις αρχές. «Απειλές υπάρχουν διαχρονικά αλλά εδώ μιλάμε για πράξη που έθεσε σε κίνδυνο ζωές. Δεν πτοούν ούτε εμένα, ούτε όσα εκπροσωπώ» δήλωσε ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας. Παράλληλα, άγνωστοι τοποθέτησαν τα ξημερώματα γκαζάκια και στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη στην Αργυρούπολη, με την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για συντονισμένες ενέργειες.

Καμπουράκης: «Αν περνούσε κάποιος θα είχε καεί»

Μιλώντας νωρίτερα, είπε πως είδε από τις κάμερες έναν άνδρα να πλησιάζει μόνος του το σπίτι με μια σακούλα, να την αφήνει, να βάζει φωτιά και να φεύγει. «Κοιμόμουν και άκουσα έναν κρότο και ένα μπαμ. Βγήκα έξω είχε πάρει φωτιά η πόρτα όλη. Ένα από τα γκαζάκια δεν είχε σκάσει», δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ