Η πακιστανική τηλεόραση διαφημίζει συγκέντρωση κατά της Ινδίας από Πακιστανούς στην Αθήνα!

«Όλοι έξω από την Ινδική πρεσβεία στην Αθήνα, να διαμαρτυρηθούμε για το Κασμίρ»!

Την ώρα που το Κασμίρ συγκλονίζεται από την κρατική τρομοκρατία Πακιστανών ισλαμιστών, η Ελλάδα γίνεται καταφύγιο των απολογητών της θηριωδίας!

Πρώτο θέμα στα Πακιστανικά ΜΜΕ η προκλητική συγκέντρωση Πακιστανών εθνικιστών στις 5 Φεβρουαρίου έξω από την Ινδική πρεσβεία στην Αθήνα!

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

«Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, να διαμαρτυρηθούμε για τις ακρότητες της Ινδίας στο Κασμίρ»!

Όπως είχαμε αναφέρει πριν λίγες ημέρες, Πακιστανοί θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας, για να διαμαρτυρηθούν για τις «φρικαλεότητες της Ινδίας στο Κασμίρ», όπως ανέφερε η ανακοίνωσή τους!

Η επίδειξη δύναμης με τις πορείες συγκεκριμένης ομάδας Πακιστανών στο κέντρο της Αθήνας, είναι ένα σήμα κινδύνου που δεν πρέπει να το αγνοήσουμε. Η ελληνική κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτή την απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος της Ινδίας και πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα!

Το Πακιστάν θεωρείται ο νο1 σύμμαχος της Τουρκίας αυτή τη στιγμή! Η Τουρκία και το Πακιστάν έχουν ξεκινήσει μια κοινή στρατηγική (παραπληροφόρησης) στα μέσα ενημέρωσης, για να δημιουργήσουν μια αφήγηση που θα ταιριάζει «γάντι» στα γεωγραφικά, πολιτικά και αμυντικά συμφέροντα σε Μεσόγειο και Νότια Ασία.

Πρόκειται σαφώς για τουρκο-πακιστανική πληροφοριακή συμμαχία στο πλαίσιο του τουρκικού υβριδικού πολέμου, ο οποίος ασκείται από την Άγκυρα κατά της Ελλάδας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια.

Μην ξεχνάμε πως Τουρκία και Πακιστάν διεξάγουν συνεχώς ασκήσεις σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο. Πακιστάν και Τουρκία έρχονται πιο κοντά. Ινδία και Ελλάδα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα ασκήσεις. Θα πρόκειται για ισχυρή απάντηση στα σχέδια Άγκυρας-Ισλαμαμπάντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ