Σοκαρισμένο το πανελληνιο είδε τον πρωθυπουργό να κανει πλάκα με σουγιαδακια στην αιματοβαμμένη Θεσσαλονίκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν ειναι δυνατόν, λίγες μόλις ώρες μετά τον τραγικο θάνατο ενός 19χρονου παιδιού που τον έσφαξαν στο κέντρο της πόλης, ο πρωθυπουργός να κανει πλάκα με τα σουγιαδακια που του έκαναν δώρο ενω του λενς μαλιστα οτι αν δεν κάθονται καλά Τσιπρας και Πολακης να τα χρησιμοποιήσει.

Και αντί να τους τα πετάξει στα μούτρα και να πει τι ειναι αυτά που του λένε τα δέχτηκε και γέλαγε.

Μιλάμε για το απόλυτο αίσχος που διαδραματίστηκε στην Νέα Μηχανιώνα. Λίγα χιλιόμετρα από το σημείο που λίγες ώρες πριν είχε δολοφονηθεί με μαχαιριές ένα 19χρονο παιδί από μία συμμορία δολοφόνων. Ένα έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι ιδιοκτήτες του εργοστασίου λοιπόν μπροστά στις κάμερες έκαναν δώρο στον πρωθυπουργό σουγιάδες, λέγοντάς του: «και μερικά σουγιαδάκια της εταιρείας αν δεν κάθεται καλά ο Πολάκης ή ο Τσίπρας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε χασκογελώντας λέγοντας «όχι, όχι, δεν χρειάζονται αυτά».

Και τότε εκείνοι συνέχισαν την απαράδεκτη κίνηση λέγοντας «αν δεν κάθονται καλά Τσίπρας και Πολάκης να τους ξυρίζετε» γελώντας με το χονδροειδές αστείο τους ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους ευχαριστούσε για το δώρο.

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από την ταινία «ξύπνα Βασίλη» με την κυρία Φαρλάκου και τον ποιητή Φανφάρα, εάν δεν είχε χυθεί αθώο αίμα λίγες ώρες πριν στην ίδια πόλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ